Odporučte detskú pestúnka v mobilnej aplikácii

mamadonna
28. máj 2019

Maminky poradte, aku detsku pestunku by ste mi odporučili? Máte nejaké skusenosti odporučania?
Budem vďačná 🙂

lubik87
28. máj 2019

@mamadonna objednaj si z Ali kamerovu na mobil a.mas veget 🙂 prípadne klasickú kamerovu s prijímačom aj vysielacom taktark sú kvalitné overené

lucyluv
28. máj 2019

Dormi

sapetka
28. máj 2019

@mamadonna avent, najlepsie s kamerou ak mas velky dom alebo byt usetris nabehane km😀inak staci obycajny avent

rybka16
29. máj 2019

Stačí ti aj IP kamera. My sme objednali za 30 € Xiaomi a paráda. Má nočné videnie, vlastnú aplikáciu, cez ktorú si obraz z kamery pozrieš z hocijakého zariadenia (dokonca môžeš mať split screen na TV, ak je to Android telka), má obojsmernú komunikáciu. Je to oveľa lacnejšie ako detské pestúnky a príde mi to praktickejšie, lebo nemusíš pri sebe nosiť ďalšiu hlúposť, máš mobil a na ňom si to pozrieš (alebo tablet, alebo počítač...).

lenuska234
10. máj 2020

@rybka16 mozem sa opytat na presny typ? A ked ta link .. dakujem krasne

rybka16
11. máj 2020

@lenuska234 Kupovali sme odtiaľto a presne túto: https://datacomp.sk/default.asp?cls=stoitems&st...

Inde je možno aj lacnejšia.

ivet1371
19. júl 2020

@rybka16 prosím a to ma aj určitý dosah? Ja to potrebujem pre maminu. Potrebujem ísť na dvor, zahradku. A takto by som ju videla. Telefonovať už nevie a keď by ma potrebovala by som ju videla

rybka16
21. júl 2020

@ivet1371 Tak ide to cez externý server, čiže ty sa len prihlásiš na konto v tom svojom mobile a vidíš to odkiaľkoľvek, pokiaľ máš internet a kamera je zapnutá a tiež pripojená k internetu. Ja som si tak malého pozerala, ako spinká doma s mužom, keď som cestovala.

katicca
21. júl 2020

@rybka16 waau, to je aka vychytavka👍 Skoda ze niesme technicke typy a nemalo nam ako toto napadnut s muzom ked bol krpec mensi😀

ivet1371
22. júl 2020

@rybka16 super ďakujem

durisova_jana1
23. aug 2021

@rybka16 a ako ste ju pripvenili? ma to nejaky stojan?

rybka16
24. aug 2021

@durisova_jana1 Ma stojan, tak sme ju len mali polozenu na skrinke. Maly tam nedociahol, ale keby ano, tak by som ju mozno nalepila na silnejsiu obojstrannu pasku, aby ju nestrhol dole. Inak doba uz zasa pokrocila, tak teraz su aj lepsie modely za tu cenu, co sme my vtedy kupili tuto kameru. Nam tam odisla jedna infracervena ledka, ale nemohli sme ju reklamovat, lebo sme stratili uctenku, tak sme kupili inu za tu istu cenu a tiez super.