Maminky poradte, aku detsku pestunku by ste mi odporučili? Máte nejaké skusenosti odporučania?
Budem vďačná 🙂
Dormi
Stačí ti aj IP kamera. My sme objednali za 30 € Xiaomi a paráda. Má nočné videnie, vlastnú aplikáciu, cez ktorú si obraz z kamery pozrieš z hocijakého zariadenia (dokonca môžeš mať split screen na TV, ak je to Android telka), má obojsmernú komunikáciu. Je to oveľa lacnejšie ako detské pestúnky a príde mi to praktickejšie, lebo nemusíš pri sebe nosiť ďalšiu hlúposť, máš mobil a na ňom si to pozrieš (alebo tablet, alebo počítač...).
@rybka16 mozem sa opytat na presny typ? A ked ta link .. dakujem krasne
@lenuska234 Kupovali sme odtiaľto a presne túto: https://datacomp.sk/default.asp?cls=stoitems&st...
Inde je možno aj lacnejšia.
@rybka16 a ako ste ju pripvenili? ma to nejaky stojan?
@durisova_jana1 Ma stojan, tak sme ju len mali polozenu na skrinke. Maly tam nedociahol, ale keby ano, tak by som ju mozno nalepila na silnejsiu obojstrannu pasku, aby ju nestrhol dole. Inak doba uz zasa pokrocila, tak teraz su aj lepsie modely za tu cenu, co sme my vtedy kupili tuto kameru. Nam tam odisla jedna infracervena ledka, ale nemohli sme ju reklamovat, lebo sme stratili uctenku, tak sme kupili inu za tu istu cenu a tiez super.
@mamadonna objednaj si z Ali kamerovu na mobil a.mas veget 🙂 prípadne klasickú kamerovu s prijímačom aj vysielacom taktark sú kvalitné overené