Ahojte, rada by som sa spytala, ake mate skusenpsti s monitormi dychu. Premyslam, ci si nejaky zadovazit alebo nie. Ak ano, mate overenu znacku? Nazory ludi su rozne..., nespokojnost kvoli planym poplachom az po vychvalenie tohto pristroja. Tak teraz neviem. Budem vdacna za vsetky nazory a skusenosti 🙂
@alien2603 ahoj, ja som kúpila taký na plienočku a bola som spokojná, cena bola 119€, ale neľutujem. ale rozhodnutie je na tebe. viem že sa dá požičať na pol roka, myslím že aj zdravotná poisťovňa požičiava.ale viem že taký do postieľky by som nekúpila. 🙂
@lalinko2010 A dokedy si ho pouzivala?
ahoj nanny je dobry mi sme kupili najprv v zaruke pol rocny ale ten sa okazil a nevyrekla,ovali nam ho leb mali zarucak potvrdeny ale bez bloku potom sme kupili za 70€ novy a pouzivali sme ho vyse roka asi 13m a pokial viem za pozicanie na pol roka sa tusim plati ako kde ale 36€ za pol roka to mas ako na rok novy a mozes ho odlozit pre druhe babo treba si zvazit pre a proti a ako dlho ho chces vyuzit. tie do postielky su fajn ao tych na plienku som len negativa same alarmi a kraka doba pouzitelnosti
@alien2603 skoro do jedného roka, ale človek aspoň spokojne spal.
určite áno my sme mali nanny a boli sme spokojní používali sme ho do roka a len raz sme mali planý poplach, ale asi boli slabé baterky
Ahoj, urcite ano, zial my ho nepouzivame, kedze mala inak nespinka ako medzi nami vo velkej posteli. Dufam ale, ze sa to onedlho zmeni. Inak by som potom navrhovala ten monitor dychu ktory sa pripevnuje na plienku
Podla mna je to zbytocnost, ak nie ste v rizikovej skupine (predcasny porod, rodicia fajciari a pod). Mam dve deti a spokojne som spala aj bez monitoru. Navyse prve mesiace bolo velmi prakticke mat babatko v nasej posteli, clovek sa omnoho lepsie vyspi, ked nemusi kvoli kazdemu kojeniu vstavat a prekladat z postielky a naspat, takze monitor do postielky by sme nevyuzili, ani keby sme ho dostali zadarmo.
ahoj urcite ano je to dobra vec mozes kludne spavat bez strachu oplati sa to.
Ja osobne by som kúpu odporúčala nieje to také nákladne dá sa kúpit aj tu na mk za super cenu a potom môžeš posunúť daléj🙂
@alien2603 ja som nekupovala a ani neplanujem, kedze sme nepatrili do rizikovej skupiny - potrebny je u predcasniatok, u rodiciek so zlou rodinnou a osobnou anamnezou, u fajciarov, velmi silnych astmatikov, u deticiek s nizkou porodnou vahou alebo vrodenymi anomaliami.. Myslim, ze pre zdrave dieta je to rovnako zbytocne ako mat doma kyslikovy pristroj (napriek tomu, ze pre niekoho je to zivotne dolezite, bezne to doma, len tak pre istotu nedrzime, ci? ;) )..
je to na tebe, ale ja si tiez myslim, ze je to zbytocnost. Monitor sa da zapocicat v nemocnici sa malu sumu. Ja som to nevyuzila ani pri jednom dietati, obidve moje deti su predcasne narodene. Ja som mala lepsi pocit, ked boli pri mne, je to pohodlnejsie aj co sa tyka kojenia 😉 A sama lekarka mi doporucila mat babo v posteli pri sebe 🙂
ahoj urcite odporucam, hlavne kvoli tvojmu kludu,nie vzdy musi byt ten poplach len plany..my sme mali nanny nebol novy mozno aj kvoli tomu bolo tych poplachov viac, asi 5 za ten rok pouzivaniA.a nie je to zase taka hroza , ze by som to teraz kvoli tomu uz nikomu neodporucala,len preto ze mi to pipalo
Jednozačne kup, inakšie hovadinky pokupíš, toto je perfektná vec. Využívam na 100 %. Kup si použitý, ja som si požičala z nemocice stálo to 40 euro, potom som kupila použitý.ďalšia výhoda je, že aspoň si dieťa nenaučíš dávať ku sebe, ale bude spávať v postielke. Mimochodom planý poplach môže byť, že dieťako tu minisekundu naozaj malo problém dýchaním a potom sa nadýchlo.
@alien2603 mne sa stalo ked som lezala na pediatrii s dcerkou 😖 ze to malej dali pod chrbatik a pod madraca v noci sa to hocikedy spustilo lebo mala sa samozrejme hybala a zosunula sa a skoro na mna priskocilo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale som sa aj zlakla malu som zobudila aj to pipanie ju zobudilo 😀 😀 😀 no nikdy viac to nechcem 😝 😝 😝 😝 😝
@luna22 este chceli ze aby som si to domov pozicala 😀 😀 😀 moja malicka si od narodenia pekne pradie pri spinkani pocujeme ju a smeje sa aj nahlas no vobec to nepotrebujeme 😉 😉 😉 😉 😉 😉 budi sa ako hodinky kazde dve hodky a je velmi pohybliva lieta po posteli asi by to aj tak pipalo ked sa mala presuva ako vrtula aj v spanku 😀 😀 😀 😀 😀
Ahoj,ja určite odporúčam,malý sa narodil v 36.tt,dr.nám ho odporučila pri prepúšťaní z nemocky.Museli sme ho kupovať lebo vtedy ešte nepožičiavali.Keď mal malý asi 3 týž.tak v noci sa spustil alarm,obaja s mm sme skočili k malému,len otvoril očká ale mal trochu cianotické pery a prsty.do rána sme nespali,sledovali sme ho,pekne spinkal a dýchal si pokojne.Ráno sme šli k dr.a tá nič nezistila ani na kontrole u novorodencov nič nenašli,len nám povedali že mu to zachránilo život.Pri druhom som ho už nemala lebo malá sa narodila v termíne a nemala žiadne problémy ani v nemocke na rozdiel od malého.V posteli s nami nespáva ani jeden lebo potom si ťažko od toho deti odvykajú.Kamoškina malá má 5,5r.a ešte nespala vo svojej izbe,teraz majú druhé a spia všetci 4.v jednej posteli 😀 .Lepšie povedané rodičia nespia,len krpci 🙂
@lea641981 mne napríkad malá vracala celú noc, ale ozaj hrozne. Nemala som teda až taký strach, že sa zadusí grckami.Ak nemáš žiadne problémy, tak je zbytočné, ale nikdy nevieš , čo sa stane. Ja osobne monitor dychu považujem za výbornú investíciu, nakoľko kupíš zbytočné hračky a také veci.
tato vec nikdy NIE JE ZBYTOČNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! urcite si to kup.
My sme monitor do postielky využili na 100%, mala dost hodne grckala, aj hodiu - dve po krmení , ( odgrgnúť si odgrgla aj viac krát,no nepomohlo...) v noci grckala hocikedy bez toho aby sa zobudila - tak som mala aspoň kľud,že sa mi v spánku nepridusí a ani o tom nemusím vedieť...tiež ked bola chorá, mala soplíky a hlieny, čo nešli odsať, tak som sa mohla spoľahnúť na monitor, keby niečo....planý poplach sme za skoro rok a pol používania mali snáď len 2 x. Ale mali sme kúpený taký dosť drahý monitor,tuším 150 eur, ale teraz ho používa synovec a po ňom zasa naše druhé bude,takže to určite neľutujem 🙂
@alien2603 my sme kupili monitor tiez lebo mala od zaciatku spinkala celu noc,mame k tomu dve podlozky ze ked dietatko zacne lozit a prevalovat sa aby ho poriadne snimalo.Dcera ma 8mes.lieta po postielke len taky fukot a stale mame len jednu podlozku,druha vobec nieje treba,skusali sme s manzelom malu vytiahnut z postielky a nechali sme zapnuty monitor tak az vtedy zacal pipat,vzdy ked je mala v postielke tak je zapnuty,aj ked sa hra,lozi a pod.Vobec nepipa ani ked sa mala posadi a zide z podlozky,zacne az vtedy ked ju beriem z postielky.Takze neviem na co je ta druha podlozka no ale ja som spokojna. 🙂 Urcite mam lepsi pocit ked spime,lebo vtedy som vstavala a chodila k postielke a pozorovala malu 😉
prosím vás, vôbec som nevedela, že existuje aj taký, čo sa dá pripnúť na plienočku... to ako funguje, ako to vyzerá ?? 😕 😕
@raza Ahoj. my mame doma obe druhy monitorov. Monitor dychu co sa dava do postielky sme si zapoziciali z porodnice. Stalo to okolo 35 eur. Prvy mesiac sme ho naplno vyuzivali...potom si nasa princezna zmyslela ze s rodicmi sa spinka lepsie a v postielke spinkat tvrdohlavo odmieta, tym padom sa stal monitor zbytocny. Chvilu sme boli bez monitora...a potom sme si kupili monitor dychu na plienocku znacky snuza nakolko dcerka raz z nicoho nic prestala dychat :S a hoc sa to uz nikdy nezopakovalo, tak spim s lepsim pocitom ze mala je pod dohladom monitoru 🙂 🙂
Dcerku ten monitor vobec netlaci, vobec nie je nepokojna, ked ho ma pripnuty na plienocke. Ani raz sme nemali plany poplach.
MOnitor funguje na systeme ze pokial nedetekuje pohyb 15 sec tak zacne jemne vibrovat aby sa dietatko prebralo, a ked nenastane ziadna reakcia tak zacne pipat ..
@alien2603 jedinu noc by som v pokoji nespala, keby moje dieta nema monitor. do 8 mesiacov ho mala stale. aj v kociku, aj na gauci, proste vsade kde spala. mali sme ten SNUZA GO, do plienocky co sa prichytava. z casu na cas sa spustil. ale v tej chvili som nepatrala, ci moje babatko dycha alebo to je plany poplach. vzala som ju triasla, kym sa nezobudila. pri rozbaleni som vsak zistila, ze monitor je stale tam kde ma byt... tak neviem.
ale radsej milion planych poplachov ako jedneho dna vstat a byt uz bez babatka.... 😢
@raza http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
my sme mali tento a spokojnost nesmierna
ďakujem naozaj veľmi pekne za názory 🙂
ahojky....nekupuj v pôrodnici je možnosť zapožičania za dobrú cenu...