Odkiaľ ste získali zľavu na monitor dychu?

pritt98
29. máj 2013

Všimla som si, že niektoré baby majú zľavu na kúpu monitoru dychu. Chcem sa spýtať, odkiaľ sa dá táto zľava získať, resp. ak by ste niektorá kupón na zľavu nevyužili, veľmi by ste mi s ním pomohli, ak by ste ho darovali. Ďakujem pekne vopred

ranya
29. máj 2013

@pritt98 to sa da aj pozicat...napr v poistovni dovera...ale podla mna, ak mas zdrave dieta, tak ti to netreba...

michaela8891
29. máj 2013

my sme ju dostali za odber pupocnikovej krvi...mam ju doma a nevyuzijem ju...kludne mozeme darovat ;)

nina233
29. máj 2013

@ranya Aj napriek tomu, ze mas zdrave dietatko, moze mu monitor dychu zachranit zivot. Mojmu malemu zachranil a preventivne som ho mala pusteny az do 2och rokov a mohla som kludne spat. Takze nie je to o zdravi dietata. Syndrom nahleho umrtia sa sice vyskytuje uz pomenej, ale to vdaka monitoru dychu. Poznam osobne jednu kočku, ktorej babatko zomrelo v 7ich mesiacov na syndrom nahleho umrtia (nemala monitor). Ak su v dnesnej dobe taketo vymozenosti techniky, ktore vam zachrania dietatko, tak nie je o com rozmyslat. A niektore poistovne ich zapocicaju.

varticek
29. máj 2013

Presne, aj ja som ju dostala za odber pupočníkovej krvi, tiež ju nevyužijem. V podstate samotnú poukážku fyzicky ani nepotrebuješ, lebo sa to dá objednať aj mailom, ale treba tam zadávať číslo registračnej zmluvy k tej pupočníkovej krvi, takže je otázka, či to môže využiť aj niekto iný, ale isto by sa to dalo overiť.

mawka
29. máj 2013

@ranya
@pritt98
hej, union aj dovera maju k dispozicii, nie som si ista, ale tusim na 6-9 mesiacov. popytaj sa. zapoziacaju, nemusis kupovat. co sa tyka union, aj ti ho dovezu,a j odvezu.

januskaf
2. júl 2013

@michaela8891 AHoj,
este stale mas ten monitor dychu?
Mne sa ma narodit babo o 3 tyzdne a zhaname monitor.
Ak ho este mas daj mi prosim Ta vediet, ze co a ako.
Dikes
Janka

aja248
7. júl 2013

Ahojte, ja mám podobný problém, čakáme 1. dieťatko teraz 10.9. a je to pre mňa dosť veľa peňazí čo pýtajú cca 120 €.
Prečo to neponúka aj VŠZP, len Union a Dôvera ☹ Ja mám problém so sluchom, 5x som bola operovaná a bojím sa aby sa niečo nestalo najmä v noci našej malej. Nemáte náhodou niektorá funkčný monitor na predaj do 30 € resp. na zapožičanie ? Ďakujem za odpoveď, alebo prosím na e-mail: lahka.andrea1@gmail.com

pritt98
autor
25. jún 2014

Baby ak by ste chceli zľavu na monitor dychu za 74 Eur, mám jeden kupón, ozvite sa mi do IP

mia456
6. apr 2016

Dobry vecer, da sa este takato zlava niekde ziskat? Dakujem vopred

matka86
9. apr 2016
Používateľ matka86 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matka86.

Ahoj, ak hladam zlavu, casto vyuzivam stranku http://www.kuponyzdarma.sk/ . Daju sa tam najst celkom dobre zlavy, alebo aspo doprava zdarma z e-shopov - napr. aj z Bambina.