Odkiaľ objednať krásne boty za super cenu?

marrya
11. mar 2015

Baby poradte,odkial objednavate boty to tak pre 4 rocnu???? Chcem nieco pekne za dobru cenu

ichbinich
11. mar 2015

@marrya
Chces kvalitne topanky alebo super cenu? 😉

A topanky by som neobjednavala, ani pre seba, topanky treba vyskusat. Ked to objednas a nebudu dobre, budes mat ostaru to zase vracat, chodit na postu, cakat na vratenie penazi...

Po skusenostiach so synom tuto zimu budem detom kupovat uz iba Elephanten, Superfit alebo Richter 😉
Syn mal zimne topanky z Tchiba, velkost pasovala, boli vodeodolne, myslela som ze super. Ale, ked ich mal, tak suchal nohy, nesiel poriadne. Furt som ho musela upozornovat, aby chodil poriadne, dvihal nohy, roloval od paty ku spicke. Tak som mu raz dala obut Elephanten zimne topanky, ktore tiez mal. A zrazu syn chodil pekne, nesuchal nohami! Sam povedal, ze uz chce iba Elephanten...
Do ca. 3 rokov mal vzdy iba Elephanten alebo Richter, ale potom ho viac zaujimalo blikanie, tak som kupovala aj take blikajuce topanky. Alebo nejake lacnejsie na zodranie do pieskoviska. Ale uz nebudem. Dufam, ze za tie 2 roky mu to moc nohy neposkodilo, ked nosil aj ine ako lepsie, znackove topanky...

marrya
autor
11. mar 2015

@ichbinich no ja to skor myslim tak ze by som ich malej skusila v obchode aby som vedela cislo a potom ich objednala z netu 🙂 ak by sa to oplatilo a ak by vysli lacnejsie 🙂

ichbinich
11. mar 2015

@marrya
Ahaaa 😉
No tak to neviem. Tu v Rakusku ma Deichmann aj online obchod, ale cenu su rovnake... A Deichnamm mam oproti 😉 Tak sa mi to ani len neoplati sa s tym takto zabavat...
Len pozor, to by si potom musela najst presne tie iste topanky aj online, lebo kazda firma sedi inak...

hori
11. mar 2015

@marrya skus popozerat tu na mk pro shopy zamerane na obuv, vacsina z nich ma v nejakom meste aj kamennu predajnu a web stranku s e-shopom, kde sa da dobre vybrat. Zameraj sa na znacky Ecco, Superfit, Elefanten, Richter, Geox, Protetika, Sante, D.d. Step... z tych lacnejsich Kornecky, Lasocky - treba dobre pozerat, ale obcas maju aj nejaku celokozennu ediciu...