Od akeho veku ste zacali davat spat vase deti do postele? Mate niekto skusenost s postelou VIKARE? Vdaka. Slavka .
Neteře i synovec šli spát do velké postele, když se už do postýlky prostě nevešli - byly jim asi 3 roky 🙂
Tak nase mala v noci spi v postylce a pres den na jeji poschodovce.Samozrejme dole a na noc ji tam dam asi jak bude mit dva roky.Umi sice uz na postel vylezt a seskocit,ale jeste se v noci moc toci.Tak jak bude mit dva,tak ji dam tam a postel zabezpecim tim,ze dam na kraje takove ochrany aby se neskutalela a rano si zeslest umi.
simone - jedna z mých neteří spí nahoře na palandě, mají takovou tu nízkou ohrádku kolem, nebo jak to nazvat, a jednou v noci spadla dolů i přes to 😖 , nějak se přes to ve spaní překulila 😒
jabber,tak to je blbe.Ale mala spi dole a kdyz spadne,tak se ji nic nestane,jen se skouli.Ja budu kupovat ochranu taovou vysokou,je to s obrazky a to by leda musela preskocit.Ale mala tam spi pres den ajeste nikdy nespadla a spi bez ochrany.Ona ma u hlavy ty schudky,tak to ji asi taky brani,tak uvdime.Zatim mame jeste pul roku cas na nocni stehovani.Ja se spis bojim,ze bude v noci za nama chodit do loznice.
ahoj mne dvojičky spávali vo veľkej posteli od 8 mesiacov, ale malá spí ešte v postieľke dovtedy, pokým si neprerobím obývačku.
maca,tak to jsi me uklidnila,ja se taky tesim,az tu postylku sbalim,zbytecne v detskem zabira misto.Ale ted jedem na mesic domu,pak budem dva mesice zas doma apak zas jedem na mesic a pul do cr,takze ted ji jeste necham,kdyz je tam zvykla.Stejne jak budem v cr,bude spat na velke posteli,tak pak v srpnu jak se vratime, uz pofici do velke.
Ael bude to boj,tatka nechce,ze pry jeste moc malicka 😝
simone
ani si nevieš predstaviť, ako mi v detskej zavadzia. už sa neviem dočkať, keď ju zbalím a dám ju sestre, keď bude mať dieťa, ale to prejde strašne veľa času 😀
Ahoj other_side!
Postel VIKARE je dobra v tom, ze ma skladacie čelá postele, dĺžku možno nastaviť podľa výšky dieťaťa.
Posteľ je nastaviteĺná do 3 dĺžok: 80x130/165/200 cm. Mame maly byt, tak preto by sme to chceli riesit takouto postelou.Pa.Slavka
maca,my jak slozime postylku,ta pak mame jeste pod posteli detsky skakaci hrad,stan...........takze my jsem porad malomistni 😀 Ale ta postylka me uz fakt rozciluje,uz ji v srpnu zabalim.Chtela jsem az v listopadu,ale tady jsem se usvedcila,ze v srpnu.Stejne spi na velke pres den,tak muze i v noci.
sisa,tak to zni dobre,to bych ji brala. 😉
sisa79, to som ani len netusila ze nieco take existuje, normalne si mi dala chrobaka do hlavy, tiez sa po takej popozeram, diky!! 🙂
videla som vcera v jednom obchode s nabytkom postel pre maleho ale bola vyvysena, bola tam aj smyklavka - uplna parada ale mam obavy pre tak maleho chlapca taku vyssiu postel kupovat, bojim sa ze by s nej spadol aj ked je nizsia ako poschodova ale predsa... co si o tom baby myslite? ze nemam vymyslat, ze? 😀
ahoj, nas maly je este v postielke, ale ideme prerabat izbu a uz mu kupime normalnu velku postel, a ak sa mozem opytat, co je zvlastne na posteli VIKARE? chceme malemu nejaku kupit a mozno das dobry typ 😉