Obuv pre väčšie deti

enka81
30. aug 2016

Chcela by som sa spýtať, akej značky kupujete kvalitnú obuv pre väčšie deti. Mám skoro 10- ročného syna, ktorému som teraz kupovala prezuvky do školy č.39. Keďže má ploché nohy, kupovala som mu doteraz obuv v protetike, kde boli za fajn cenu a aj kvalitné. Lenže pri väčších číslach je už problém niečo zohnať. Cez internet kupovať obuv nechcem, potrebujem, aby si ju vždy vyskúšal, ako mu sedí.
Akú značku obuvi kupujete väčším deťom. Poznáte nejakú alternatívu k protetike?

janinah
30. aug 2016

Mám skoro 11.r. syna a noha v. 40,41, kúpiť schopnú topánku je nadľudský výkon 😒
čo to kúpime v sportisime,exisporte,,niečo v deichmane a dovnútra vkladám ortop. vložky,ak sa vojdú.

hettinka
30. aug 2016

moj syn ma 9,5 a nohu 40-41, kúpila som aj letné, aj teraz na jeseň v CCC
a k tomu ešte plánujem kúpiť nejaké tenisky
papuče do školy som zohnala z BEFADO, vel. 40 robia ale najväčšie

Práveže je jednoduchšie zohnať od veľkosti 40, ako tie menšie, ked nosil veľkosť 37-39 to bol úplný horor, to sme mali len tenisky, alebo na zimu dámske sivé snehule z Deichmann

enka81
autor
31. aug 2016

ved ja mám problém zohnať práve tu 38-39, prezuvky ma 39, ale 40 jesenna obuv by bola veľa. bola som pozerať aj v Diechmane, ale obuv podobnú potetike som tam nenašla, je tam fajn sportova obuv, ale chcela som aj nieco do dazdiveho pocasia, co nepremokne.

hettinka
31. aug 2016

no to proste musíte nejako "prežiť" v teniskách ... moj syn by si aj tak nejakú protetiku na nohy nedal, na to je moc vyberaný, že či je to moderné
ja kupujem zásadne tenisky Adidas, v CCC kožené Lasocki mal sandále, kvalitné, mal len jedny na leto a nerozleteli sa (čo je úspech!) a teraz som kupila take šnurovacie celé vo výpredaji, tiež kožené Lasocki

aj dcéra odtial nocí väčšinu bežných topánok a aj ja si tam kupujem na bežné nosenie

a ak chceš niečo extra nepremokavé, skús nejaké Goratex, ale to už je iná cenová kategória

ivana11155
31. aug 2016

My mame 38-cku a velmi zle sa kupuje, pretoze panske velkosti su az od c.40.
Tak ako mamicky pisu befado ma prezuvky az do cisla 41, Deichmann ma chlapcenske topanky do c.40, v sportisime su tenisky Adidas - len niektore typy, superfit - len niektore typy. My by sme tiez mali nosit ortopedicke, ale s tymi som sa od urciteho cisla uz rozlucila, lebo to nie je mozne zohnat.

gulolicko
5. dec 2016

Výrobca detskej obuvi tripos má veľkosti až do 42! A je to slovenský výrobok...pozrite na boticky.sk