Prosim Vás mile mamicky nepoznate nahodou internetove stranky z ktorych objednavate Ecco obuv. Dakujem pekne za odpovede
cez internet som ich obuv este nikdy neobjednavala. Moja skusenost je, ze modely -aspon pre dospelych su site rozne, nie vzdy mi topanky sadnu aj ked je velkost spravna.
Pre dceru nakupujem u Ecca zvycajne len jeden par do sezony, maju ine miery ako ine znacky a tak chodime do predajne,kde jej nohu odmeraju. Neviem aku politiku ma tato firma na Slovensku, v DK sa da detska obuv, kupena v kamennej predajni Ecca - hoc nosena-vratit do dvoch tyzdnov, ak sa ukaze,ze dietatu nesedi.
Ak najdes internetovy obchod, co je ofciialnym predajcom tejto obuvi, informuj sa na reklamacne pravidla. Je to sice kvalitna obuv, ale moze sa najst vadny model ako sa mi to stalo pred 2 rokmi s jednymi balerinami, kde bola cela seria nejako zle dizajnovana a chyba sa prejavila po 2 mesiacoch nosenia. V predajni som baleriny odovzdala a dostala k dispozicii povodnu sumu, ale s moznostou vyuzitia len v danom obchode.
@alkubec90 http://www.shopline.sk/obuv-detska
Ale nemam vyskusane len tak som skusila najst...