Obliekanie mesačného bábätka v tomto teple

drobec_l
9. jún 2014

ahojte babulky ak je tu niektorá ktorá mate mesačné bábo ako ho obliekate ked idete von a na noc ? ja mám malého v dupačkách

nice202
9. jún 2014

ja by som dala iba body s kratkym rukavom a na nohy urcite ponozticky...inak neprehrievat dietatko, je to velmi neprijemne v tomto teple. kocik prekryt maximalne bavlnenou plienkou

frozenelza
9. jún 2014

Bodynko s kratkym rukavkom, ponozky, mx.zakryt plienkou...ja ked vidim maminy ako maju dieta v tejto vypekacke oblecene...napr.vcera..dievcatko...body s dlhym rukavom, pancusky, leginky, saticky bez rukavov, ciapka, a zakryte dekou....jasne ze plakalo a oni ze co jej zase je ..no teplo ☹

nice202
9. jún 2014

@frozenelza uff, tak toto je skor tyranie...ved dieta strasne rychlo straca tekutiny a prehrievanie je nebezpecne, moze skolabovat v teple....

drobec_l
autor
9. jún 2014

vyskušam teda , lebo včera mi nevedel ani zaspať stale sa prebudzal mrnčal bol taký nesvoj

monikad77
9. jún 2014

ahoj....ja mám mesačného syna a tiež mu dávam takzvané opalovačky čiže krátky rukáv a holé nožičky a iba ponožky....my bývame v činžiaku a tu je teplo takže ako vonku tak aj doma je takto oblečený, ak treba tak prehodím cez neho bavlnenú plienočku. Malý je nervózny keď mu je teplo má spotenú hlávku a hneď mu nabiehajú potničky....čo už horkokrvný po mame🙂)).....ale dupačky by som nedávala teraz má byť celý týždeň nad 30stupňov

jesi25
9. jún 2014

Nas bude mat 3 mesiace urcite iba bodynko s kratkym rukavom a ponozky a po ruke mat bavlnenu plienocku😉

petrapod
9. jún 2014

A ked moj ma len 2 tyzdne?

bambinecko
9. jún 2014

@petrapod tak isto, body s krátkym rukávom alebo opaľovačky + ponožky. ja som dávala ešte aj tenulinkú čiapočku, strašne som sa bála, že mu nafúka do ušiek..dávala som ju min. 6 týždňov, to je ale na tebe. náš bol prvýkrát na prechádzke až keď mal tie 2 týždne a aj to okolo 7 večer. potom keď budeš musieť prejsť cez slnko, prykry ho bavlnenou plienkou. ale tomu sa vyhýbaj, ak sa dá

petrapod
9. jún 2014

@bambinecko dakujem🙂

22beba
9. jún 2014

Ja som mu obliekla bodičko s krátkym rukávom a dala tenké ponožtičky a bavlnenú čapičku .... bol hic otras a ked mi hovorili davaj mu jednu vrstvu naviac tak som nedala a dobre som urobila .... malý mi nemal potničky a aj tak bol teplý v kočíku ked sme sa prechádzali .... a dávala som mu na kočík mokru plienku... a ked sa mi zdalo že fuči tak som mala takú ľahučkú dečku s ktorou som ho prikryla 🙂 a to mal asi dva týdždne max 3

usiko
9. jún 2014

@drobec_l ahoj, ja ked som porodila, tak lekarka mi poardila ze uz pri teplote 20 stupnov tricko s kratkym a tenunke dupacky, takze v tomto teple len tielko by som dala a plienku, bez ponoziek a chranit pred slnkom.....

ivet1371
9. jún 2014

@drobec_l možeš okupkat viac krat cez den ked je teplo a je baba mrzute 🙂