Obliekanie deti do škôlky

enka81
12. dec 2014

Kedze sa nám konečne trochu ochladzuje /i keď dnes je teplejšie/, tak som premyslala, ci zimná termobunda detom plne postačuje. Dcerka ma 4 roky, do skolky jej davam podšite nohavice, ktoré si v skolke vyzlečie a ma ich na vychádzku, zatiaľ mala hore tielko, tricko s dlhym rukavom, ked idu na prechadzku, oblieka si hrubu mikinu a na to termo bundicku, ciapka, rukavice, šál sú samozrejmosťou. Ako obliekate deti vy? Zaujima ma hlavne vas nazor, ci ju mozem v termo bunde pokojne nechavat alebo je to uz malo. Este som zabudla, ze u nas sa zatial pohybuju teploty max. okolo -1-3 stupne.

sense
12. dec 2014

moja ma sice 19 mes. ale obliekam stylom body dlhy rukav, tenky svetrik a bunda ani prechodna ale ani paperovka....a dolu ma pancusky a teple nohavice, samozrejme ciapka, rukavice...(v kociku nesedi) a v jasliach je v pancuskach a letne satky na tom a body lebo tam maju teplo

simca06022011
12. dec 2014

No my sme na tom podobne, skoro 4r... davam pancuchy, a bud flisove nohavice/rifle.. proste hrubsie gate. Tielko + tricko + bunda (my uz davame zimnu, ale kvoli tomu, ze som si ista ze ona by si mikinu pod tensiu bundu neobliekla a isla by von zo skolky len tak). Ciapka+sal... rukavice ma vo vrecku keby chcela. V skolke vyzlecie vsetko do pancuch a tricka a da si na to suknu 🙂
Kedze sme teraz chori, takked sme sa sli prejst zabambusila som ju viac.. lebo sme sli na "cerstvy vzduch"dostala pod bundu este vestu :P

zuzka1008
12. dec 2014

Ja mám 4ročné dieťa, na von pančuchy normálne rifle ,
a hore tieklo rolák alebo tričko dlhy rukav, mikina a bunda zimná lyžia
rska . V škôlke si vyzlecie rifle a dá si sukňu . Ked bude sneh dám kombinézu

katkavan
12. dec 2014

my obliekame tenke leginy,nato rifle alebo zateplene nohavice.Tie si da dole a ostava v skolke len v leginach. Na vrch/tielko,tricko s dlhym rukavom,tenka flisova bunda a zimna vetrovka.Rukavice vo vrecku 🙂

siska53
12. dec 2014

@enka81 ja davam tricko s dlhym rukavom a sveter alebo mikinu. Ma uz zimnu bundu. Davam pancuchy a zateplene nepremokave nohavice.ma uz zimnu capicu a rukavice. Sal nedaval,ma taku tenku satku na krk,bundu viem vytiahnut uplne hore,tak sal nechavam na chladnejsie obdobie.

ichbinich
12. dec 2014

Syn ma 5 rokov a nosi pri tych 0-5°C:
Tielko, tricko s dlhym rukavom, pulover/miklinu, pancuchy, hrubsie teplaky (nic ine mi neoblecie 😝 ). V skolke si vyzlecie mikinu a niekedy aj nohavice. Na to zimnu bundu. Niekedy sal a rukavice, ciapku vzdy.
Dcera ma 20 mesiacov a nosi:
Body, tricko s dlhym rukavom, pulover/mikinu, pancuchy, termoleginy alebo obycajne teplaky/rifle,zimnu bundu, niekedy sal a rukavice, ciapku vzdy. V jasliach ju vyzleciem, ostane iba v pancuchach a body plus tricku, oni podla potreby deti este vyzlecu aj z triciek, ak je teplo.
Termonohavice mam pre oboch, ale este som im ich nedala.
Ked idu v skolke/jasliach von, maju zateplenu supravu do blata, podsitu flisom, resp. dcera ma zimny overal.
Topanky este zateplene prechodne, v skolke ma syn zateplene gumene cizmy, dcera akoby snehule, nepremokave a zateplene.
Ked udru mrazy, vytiahnem termonohavice, hrubsie ciapky a hrube mikiny, pre dceru frote pancuchy 😉

ani11
4. jún 2016

Ponúkame kvalitné oblečenie pre detičky od 0-7 rokov. Všetko vyrobené v EÚ zväčša zo 100% kvalitnej bavlny. Doručenie do 48 hodín, doprava zdarma nad 50€ a doprava zdarma + darček nad 60€ 🙂
www.minisatnik.sk

mechurik
9. dec 2019

Naozaj nerozumiem preco kazdy vo forach dobrovolne priznava ako stare dieta ma.potom mu zmizne a divi sa.to iste fotky deti.