Oblečenie z Pepca pre batoľa a reakcia - začervenanie

trubajerichova
20. feb 2017

Mám nepríjemnú skúsenosť s oblečením z pepca. Malý sa len trochu spotil a mal vyhádzaný celý chrbát a aj začervenanie pod pazuchami.
Oblečenie som pred obliekaním prala obvyklým spôsobom ako ostatné veci. Dávam ešte plákanie navyše.

Má ešte niekto podobnú skúsenosť s oblečením tohto predajcu?

ukulela
20. feb 2017

ja som mala z pepca dve-tri veci a problem som nemala. kamoska tam kupuje castejsie a tiez bez problemu. je to asi pripad od pripadu. ja som malemu prala do roka v ecover z DMky, bez avivaze.

katkakovac
20. feb 2017

Nieco som raz zachytila o obleceni z pepco. Ja zo zasady nekupujem ultra lacne oblecenie. Mam dobru skusenost z oblecenim z hm a c&a. Kupis napr balik 100% bavlnenych 3-5 bodyciek za 10€ a su celkom dobrej kvality. Zalezi aj od velu dietata. Inak pouzivam gel na pranie pre deti denk mit z dm drogerie a nastavim aj extra plachanie. Avivaz nepouzivam, mam susicku. Ale ani predtym som avivaz nepouzivala. Skus vymenit praci prostriedok alebo zainvestovat do kvalitnejsieho zakladneho oblecenia.

ukulela
20. feb 2017

jo, aj ja rada kupujem h&m a c&a, v jednom mavaju aj body z biobavlny (tak to pisu, nie je to chemicky bielene). inac dobre a lacne som mala pre mimco aj z lidku a nemala som ziadny problem.

yidaky
20. feb 2017

Rok či dva dozadu som na nete tiež videla príspevok mamičky ohľadom oblečenia z pepca. Dieťatko malo reakciu a vyslovene sa mu obrázok z oblečenia vyhádzal. Tiež myslím, že keď dieťatko spalo a spotilo sa. Ja tiež nakupujem hm, ca a tesco...

moni244
20. feb 2017

Hm, uz druha tvoja tema, kde sa na nieco stazujes, hm, zeby dalsi troll, ck sa nudi? Nick by to vysvetloval

sykorkauhliarka
20. feb 2017

malej kupujem hlavne bavlnene nohavice z pepca a ziadny problem nemala

delmondo
20. feb 2017

@yidaky áno, toto som videla aj ja. Na tričku bol nejaký obrázok a chlapček sa vyhadzal rovno pod ním. Ja osobne nemám zlú skúsenosť s reakciou na ich oblečenie.

petulda333
21. feb 2017

Moj syn ma atopicky ekzem a celkovo citlivu pokozku,asi 80% veci ma z pepca a ziaden problem. K tomu incidentu s trickom/resp to boli body aj moj syn ich na a nic. A teda videla som rozbe reakcie na oblecenie ale aby to vypalilo napis? Blbost! Hlavne ked napis bol natlaceny na vonkajsiu stranu a zvnutra boli body ciste

nnjago
21. feb 2017

Ja tam tiež nenakupujem, ked som tam malému kúpila mimon tričko tak mi povedal že ho svrbí telo pod tričkom, takže radšej nekupujem. Mám kamarátku ktorá je spokojná s ich vecami, to je asi od citlivosti pokožky.

trubajerichova
autor
21. feb 2017

@moni244 vieš mám toho veľa na srdci a aj by som si tu dala normálny nick ale je pravda ,že ma poslednou dobou veľa vecí se... Má to jeden prostý dôvod na ktorom práve pracujem a popri tom občas vypnem a zájdem na koňa ...napr. sa posťažovať (dlho som tu len chodila a čítala názory a pripomienky iných). Že ti to nevyhovuje... to je normálna vec. Niekomu zákonite musím liezť na nervy... to by bolo divné keby sa niekto taký nenašiel. 🙂

moni244
21. feb 2017

@trubajerichova jaj, tak si prisla nadavat na cely svet, super

trubajerichova
autor
21. feb 2017

Ďakujem Vám ostatným za príspevky 🙂.

trubajerichova
autor
21. feb 2017

@moni244 zas na cely svet nie ... to by zabralo fakt veľa času,a toľko fakt nemám :D:D:D

slavka1811
21. feb 2017

ja pre malu tiez nakupujem aj v Pepcu...a nemala s nim ziadne problemy.periem v persil abo ariel sensitive, avivaz Lovela,kazdy kusok oblecenia zehlim a nebol nikdy s nicim problem.moze aj nemusi to mat priamy suvis prave s oblecenim tejto znacky.aby si zbytocne nemusela hned oblecenie vyhadzovat bo urcite si kupila pekny kusok(Pepco ma pekne vecicky)tak skus preprat viackrat oblecenie pokial miminku oblecies a uvidis...