Baby, nemam sa koho spytat... vyuzije babo narodene koncom septembra bodicka s kratkym rukavom? Ci vobec by ste take nekupovali?
Nevyuzije.zbytocna kupa.
my sme 28.8. a nevyužili sme krátky rukáv, ani na doma
@ivanya ja mam doma 2 septembrovciatka, a kratke rukavy sme nepouzili. Bola sice tepla jesen, ale aj pri tom najteplejsom obdobi im boli len kratke rukavy malo a zas kratky rukav + svetrik uz zas vela. ktovie ci ich oblecieme na babo teraz, ked mame termin koncom augusta.
ja mam tiez septembrovu dcerku a nevyuzila som,nosila len body s dlhym rukavom a to bol september celkom teply.
Moja je 17.9. a využili sme vo veľkom 🙂 v prvý mesiac nosila takmer stále krátke body a na to overal 🙂
My sme 27.9. a vyuzili sme ich len pod overal, tričko, mikinku...
Tiež som nevyužila, malá je koncom augusta. Pod overal som nedavala nič, pod dupačky body s dlhým rukávom.
Len s dlhým rukavom.a behom týždňa čo sme boli doma zostala zima tak eśte hneď aj deku sme potrebovali španielsku
od ako sa maly narodil spinka v kratkom body + overalove pyzamko.. takze u nas su vyuzite celorocne 😉
Záleží od počasia aké bude a kedy v septembri sa ma narodiť ale podľa nie nevyužije. Moja najstaršia
Bola 25 august a ochladilo sa a krátke rukaviky sme vôbec nemali. Bábätko nemá ešte dobrú termoregulaciu tak znesie dlhý rukavik.