Ahojte mamičky, mohli by ste mi prosím poradiť aké oblečenie treba kúpiť dieťatku, ktoré sa narodí v polovici augusta ? Nechcem totiž nakúpiť zbytočne teplé veci, ktoré nevyužijem.... ďakujem krásne ❤
Na marketplace aj tu na bazari su miliony veciciek pre novorodenca. Ved tie veci su oblecene niekedy fakt raz lebo to dieta tak rychlo rastie. Zbytocne kupovat cely satnik, mozno 2-3 nove vecicky 😉 a na bezne nosenie som mala od rodiny nastastie cize sme kooopec penazi ušetrili a potom je aj tak problem sa toho zbavit 🤷♀️
@kris988 Moj syn sa mal narodit 12.8, nakoniec sa narodil az 26.8...v porodnici bolo este horuco...no kym sme dosli domov,,uz sa ochladilo...napr.body s kratkym rukavom nosil len pod pyzamkovy overal..nosil najcastejsie dlhe body a dlhe teplaciky (take tenucke trickovinove), ponozky, na spanie pyzamko. Dcera sa narodila 16.7. a ta este nosila kratke body, ale s dlhymi tenkymi teplacikmi, tenke ponozky..stacilo par veci 56, to nosili iba par tyzdnov..
Ja mam tiež augustovu tak skôr z dlhým nákup ja som mala možno 2bodicka s krátkym rukávom rýchlo s toho vyrastú tak ani ti toho extra veľa netreba zo začiatku
@kris988 my sme odchádzali z pôrodnice v auguste v overaliku, lebo bolo veľmi chladno a pršalo. Síce overal bol veľkosť 62 a malý v tom plával, ale nečakala som, že v auguste bude tak chladno a overal sme využili do októbra. Nakúpené som mala aj 2x body s krátkym rukávom ale vôbec sme to nevyužili, asi najlepšie kúpiť len základ ( podla mňa 3xbody s dlhým rukávom, 1x s krátkym, nejakú mikinku tenučku aj hribsiu, overal a 3xpolodupacky, čiapočka, na spinkanim 3x pyžamo) a už uvidíš keď sa drobec narodí, aké bude počasie, čo Vám bude naviac vyhovovať, ako bábätko budeš chcieť obliekať 🙂 keď objednáš cez interne do 2-3 dní to máš doma 🙂
@kris988 ja mam iba jedbo, ale letne tiez. Na zaciatku som aj v teple davala prve tyzdne dlhy rukav. Tenky, kvalitny ale dlhy. Babatka su velmi citlive, a napr ja som vobec nevyuzila novorodenecke kratke... az po cca 3 tyzdnoch. A to uz bude vas september, prve chladnejsie dni.. ja by som isla do tenkych dlhych rukavikoch, a nejake tensie pulovriky, svetrik.. a gate tiez tak. Teplejsie oblecko uz by som kupila az vo vacsej velkosti ako novorodenencke. Oni tak rychlo rastu.