Oblečenie pre februárové dieťa

dettilv
5. okt 2021

Ahojte. Vo februári sa mi má narodiť prvé dieťa. Bývame na juhu tak nemáme takú zimu. Ale chcem sa opýtať čo má mať dieťa na sebe keď ideme napr na prechádzku ? Fusak asi áno ale neviem aké hrubé veci napr.

srferreira
5. okt 2021

Ja mam tiez Februarove dietatko. Tiez byvame v oblasti kde nie je tuha zima, max -5 cez den, aj to nie stale. Malokedy mrzne. Aj ked byvame pri mori a od vody dost fuka studeny vietor. Ked sa narodil som mu davala, kratke body, tricko s dlhym rukavom, leginy, ponozky (popripade toto nahradili dupacky), a overal do kocara (taky jemnucky a teply z flisu), zabalila som ho do deky, a samozrejme kocar, ten vrh bol zavrety, a ciapocku, rukavicky ani nie lebo pod overalom si schoval rucky, alebo do deky. Nikdy sa mi nepotil ani mu nebola zima.

enoula
5. okt 2021

Tazko povedať, ci este bude zima alebo nie. Fajn je rastuci fusak, vyuzijete aj buducu zimu aspon. Mali sme Emitex, aj prechodny od nich, boli super.
No a pod neho podla teploty, body, dupacky, overaly hrubsie, tensie,...

janka_266
5. okt 2021

@dettilv ja som moje februárové obliekala dlhé body, teplaky, čiapku a do zimnej zavinovačky od emitex. Nič viac nebolo treba, tu dole na juhu 😃