Oblečenie pre drobca na oslavu

alja20
23. júl 2016

Caute maminy,zajtra ideme gratulovat babke,neviem co drobcovi obliect.je toto blba kombibacia?dakujem za postrehy

alchemilkazltozelena
23. júl 2016

@alja20 mne sa to paci, kosela moze byt aj inej farby, veselsej, inak pekne 🙂

anjika42
23. júl 2016

to je zlaté

moni244
23. júl 2016

Jej, to je zlate, kludne moze byt

tyelde
23. júl 2016

je to pekné

alja20
autor
23. júl 2016

@alchemilkazltozelena praveze inu koselu nema len tuto( nejak som nenatrafila co by sa mi pacila) potom uz len s dlhym rukavom,nebola som si ista tou kombinaciou ak by sa to viacerym nepozdavalo 😉 tak by som dala radsej tricko nech nie je ako saso obleceny 😝

alchemilkazltozelena
23. júl 2016

@alja20 tak prijemnu oslavu 🙂

alja20
autor
23. júl 2016

@alchemilkazltozelena dakujeme 🙂

luciannka83
23. júl 2016

ja by som vymenila tú čiernu košeľu hoc za tričko. Ale u nás sa nerobia veľké vedy ako prídu deti oblečené 🙂 hlavne, že prídu. A kravatu by som nedávala vôbec.

jeennyv
23. júl 2016

ja by som nedavala kravatu a tie biele ponozky, inak pekna kombinacia, ta kravata sa k tomu podla mna nehodi...

veronikanellka171
23. júl 2016

je tu chutne, vtipne.. ja by som mu to obliekla 🙂

tetasa
23. júl 2016

po pravde,moj skromny nazor....klobucik a opasok sa hodia skor k nejakemu tricku,co mi tam asi nesedi je kombinacia klobucik a kosielka s kravatou...ale inac klobucik ked je pod ucelom ochranit od
slnka tak je to ok 😉

alja20
autor
23. júl 2016

@luciannka83 sak to neviem co obliect,maly stale chodi v trickach a teplakoch al.kratasoch rifle alebo tieto rif.kratasy ma len ked ideme gratulovat al.nieco podobne aj to mu po pol.hod.prezleciem za pohodlne veci v com sz moze blaznit,tiez si u nas nepotrpime kto co ma oblecene hlavne ze vobec pride no chcem aby bol aspon na taketo prilezitosti na chvilku fesakom☺

alja20
autor
23. júl 2016

@luciannka83 ps.kosela je tmavomodra s bodkami nie cierna cierne veci moj drobec vobec nema😉

alja20
autor
23. júl 2016

@tetasa ano klobuk je koli slnku budeme na dvore potom mame este cisto biely a biely s tmv.modrymi kotvami-taky namornicky styl,tu oran.farbu som dala koli tomu aby som rozbila ten tmavy dojem

seahorse27
23. júl 2016

Pekne to je....v pohode mu to daj 😉

p_etrisha
23. júl 2016

Nebude mu v čiernej košeli teplo?

zuska2001
23. júl 2016

pekné, aj ked trošku nepohodlne pre dieťa. daj tričko a bet kravaty, prípadne ho potom po oficialitách prezleč.

tetasa
23. júl 2016

je to ok,mozu byt kludne aj farebne ponozky aby to u deticiek rozbilo ten vazny dojem,alebo kludne farebna siltovka namiesto klobucika sa takisto hodi ku kravate,mne osobne sa pacia farebnejsie detske kravaty s potlacou aby potom kosielka nevyzerala tak vazne...to su len moje tipy na kombinovanie 😉 ,nemyslim len na zajtra ,...inac aj tak bude fesak aj tvojou kombinaciou,popride pribalit nejake tricko ked mu zacne byt teplo,prajem peknu zabavu 🙂

celasapremenim
23. júl 2016

babke? ja bych k babke na gratulovacku nikomu nic cierne nedavala ani omylom
radsej obycajne tricko, ale nieco uplne inej farby jednoducho
jedno pekne limcekove tricko by si malemu mohla kupit, teraz su vsade vypredaje a mas to

sense
23. júl 2016

Tricko a bez kravaty

alja20
autor
23. júl 2016

@celasapremenim nie je cierna ale tmavomodraaaaa😉cierne veci na deckach neznasam a jedinu tmavu vec ma moj syn tuto tmavomodru koselu s bledymi mini bodkami😊,ide len o ten prvy dojem ze fesak prisiel za babkou,potom ho vzdy po gratulovacke do pol hod.prezliekam z novych veci do pohodlneho kratase tricko al.tielko co ma na blaznenie ,ved stale beha len v tom tak som chcela malu zmenu.slavnostne bol obleceny len na stedry den aj to len min.rok ked uz mal takmer 2r. (tesilky,kosela kravata al.motylik a vesta) a ked mal prve a druhe narodeninky,inak na gratulovacky doteraz vzdy teplakove supravy,kratasove supravy podla pocasia a roc.obdobia rifle zacal nosit az od tohto roku (bo bol z kojenia riadne gulaty a nepodarilo sa mi zohnat na nho rifle vsetko mu bolo uzke) aj to len ked ide o nejaku prilezitost a vzdy mal k tomu tricko☺

sisaka
23. júl 2016

Podla mna PLAZOVY klobucik sa nehodi ku kravate, ktora je SLAVNOSTNA. Ked musi byt kravata tak by som k nej dala bielu baretku, v najhorsom siltovku, ked teda musi mat nieco na hlave, v ziadnom pripade nie ten klobuk

mateson
23. júl 2016

ja som si istá, že babke sa bude páčit a vobec nebude riešit čo sa hodí a čo nie. Ak chceš aby bol slávnostnejší a za chvilku ho stejne prezlečieš /vlastná zkusenost/ kludne mu to daj. Babka sa poteší, že je fešák v košeli a kravate kvoli nej.

stardust
23. júl 2016

podla relacie nakupne maniacky sa dnes uz miesa v mode vsetko so vsetkym. Kedze sa pytas, ci je to blba kombinacia, si v hlbke svojej duse presvedcena, ze to je blba kombinacia. Tak ho oblec inak, ked sa ti to nepaci.

celasapremenim
24. júl 2016

@alja20 aha sorry, tmavomodra je uplne v poho :D a v kombinacii s tym rozumnym prezlecenim ho, to vydrzi a bude za fesaka, uplne v pohode
:D:D:D ale ja sa skor divim, ze tu potrebujes na to nazory, sag co si ? na gebulku? :D sag si nejaka mater a vies aky je krasny ked mu das ktore veci

alja20
autor
24. júl 2016

@celasapremenim no bol bez kravaty to mi tam akosi strasne rezalo oci,vystupili sme z auta maly mal cely chrbat mokry spoteny(cesta trvala cca 20min) tak este ani negratuloval a hned bol prezleceny v kratasovej suprave😃tak šešak ako to drobec nazyva bol len na cestu v aute😂,ta kosielka sa mi paci bo je ako pavucinka uplne tenucka lahucka no aj tak v aute nemame klimu tak posluzila ako pohlcovac potu😆 a nie na paradu😁

celasapremenim
24. júl 2016

@alja20 toto mame teraz s malym, ze ked si len trosku pospi, alebo v aute sedi, hned je cely spoteny.....tak bravam aj tri tricka vsade, lebo aj sa okyda semtam no :D dieta zive a zdrave, tak ste to prezili a mas klud