Oblečenie pre deti značky Next

hruska91
20. aug 2021

ahojte objednavali ste oblecko z Next? oplati sa ( brexit, clo) ?
A ako sedia velkosti? Treba kupit trochu vacsie- mensie? alebo sedia presne dakujem za vase skusenosti

ivkazba
20. aug 2021

@hruska91 ak myslíš zo stránky nextdirect, tak ide to zo skladu myslím z Nemecka, čiže žiadne clo a brexit. A objednám roky, síce nie detské a som s touto značkou spokojná.

pondelok01
20. aug 2021

@hruska91 velkosti sedia, objednavam odtial pyzamka (balenie po viac ks) a bodycka. Kvalita a cena su podla mna velmi fajn. Material byva taka hrubsia bavlna, nie je to uplne ta jemnunka ako ma napr Lindex, ale urcite kvalitnejsie sitie aj potlac nez napr Pepco.

denden77
20. aug 2021

pravidelne objednavam a som spokojna 😊

miriamik77
20. aug 2021

Objednala som viackrát, majú trošku väčšie veľkosti, ale inak je to fajn, majú dobré a pekné kúsky 🙂

kkaattkka
8. jan 2022

Zdravím, prosím aké máte skúsenosti s detskou obuvou Next, podľa ich veľkostnej tabuľky by som dcére mala kúpiť 32,5 ale na SR jej sedia 30. Mám sa pri objednávaní riadiť ich veľkosťou tabuľkou? Vie niekto poradiť?

suedelly
30. okt 2022

Ahojte, prosím Vás ako veľkostne sedia body, dupačky, overaly na spanie s uzatvorenými nožičkami, zamatové šaty s punčochami a úpletové súpravy svetrík a legíny? Sú v tom rozlišnosti? Dcérka má 8 mesiacov, cca 9,5 kg a 75 cm. Momentálne nosí veľkosť 74-80 (prevažne kupujem H&M, Lindex, F&F). Chcem, aby tie veci vynosila teraz na jeseň/zimu, tak teda bude to v pohode, ak jej zoberiem veľkosť 80-86? Ešte nikdy som neobjednávala z tohto e-shopu.
Ďakujem 🙂

dominikamacakova
30. okt 2022

Keď si všimneš ako zdraželo napríklad HM, sinsay tak áno, oplatí sa