Oblečenie pre deti od Sinsay - skúsenosti

agatka111
4. máj 2022

Sedi velkost dobre? Ake mate skusenosti s tymto oblecenim?

dennynkoo13
4. máj 2022

Ja objednávam vždy o číslo väčšie sebe aj deťom

1angelika
4. máj 2022

ja mám len dobré,mikiny, legíny, pyžamká ...také na bežné nosenie do škôlky je to fajn. Objednať o číslo väčšie.

aspinka
4. máj 2022

Objednavam som spokojna mne cisla sedia nevyhodou je, ze pre starsie deti je tam toho malo.

henka123123
4. máj 2022

90 perc.veci kupujem zo sinsay

rora
4. máj 2022

Objednavam o 2 velkosti vacsie veci nakolko mam deti vysoke a inak su im veci (teplaky,tricka) kratke a este sa to zvykne pri prani trosku "scvrknut", ako veci do skolky na "zlikvidovanie" su ok. Ale nejaku extra kvalitu isto necakam vzhladom na ceny.

monicka976
4. máj 2022

@agatka111 ja som teraz objednavala overaly/body na skusku a som milo prekvapena, za tie peniaze uplne super, objednavala som 100% bavlnu a ani po prani sa nezmenili, ale naozaj treba o cislo vacsie

mint_blossom
4. máj 2022

@agatka111 Za mna kvalita nic moc. Po par opraniach a suseniach sa oblecenie trha a farby blednu. Aj napr. tricka mi pridu prilis tenke. Cize ja uz nakupujem inde.

danyelia
4. máj 2022

Ahoj, veľkosti mojim deťom sedia ako bežne z iných obchodov, veľa vecí je za tú cenu super, no v poslednej dobe ma sklamali body pre bábätka v balení 3 ks, tie sa zvyknú veľmi roztiahnuť do šírky a pyžamá 2ks v balení, tam kde sú tie cvoky, sa mi skoro urobia dierky. Najnovšie pyžamo pre syna nám prišlo chybné, akoby ,,croptop,, nadpis nebolo vidno, pokrútené, zle zošité...🤔 Ale inak ok, za tú cenu im ostanem verná aj ďalej...

nwnw
4. máj 2022

@agatka111 treba vacsie. Das oprat a do susicky a hned cislo kratsie 😁. Inak za mna super.. cena paradna a dokonca tricka sa nepovykrucali.