Sedi velkost dobre? Ake mate skusenosti s tymto oblecenim?
ja mám len dobré,mikiny, legíny, pyžamká ...také na bežné nosenie do škôlky je to fajn. Objednať o číslo väčšie.
Objednavam som spokojna mne cisla sedia nevyhodou je, ze pre starsie deti je tam toho malo.
90 perc.veci kupujem zo sinsay
Objednavam o 2 velkosti vacsie veci nakolko mam deti vysoke a inak su im veci (teplaky,tricka) kratke a este sa to zvykne pri prani trosku "scvrknut", ako veci do skolky na "zlikvidovanie" su ok. Ale nejaku extra kvalitu isto necakam vzhladom na ceny.
@agatka111 ja som teraz objednavala overaly/body na skusku a som milo prekvapena, za tie peniaze uplne super, objednavala som 100% bavlnu a ani po prani sa nezmenili, ale naozaj treba o cislo vacsie
@agatka111 Za mna kvalita nic moc. Po par opraniach a suseniach sa oblecenie trha a farby blednu. Aj napr. tricka mi pridu prilis tenke. Cize ja uz nakupujem inde.
Ahoj, veľkosti mojim deťom sedia ako bežne z iných obchodov, veľa vecí je za tú cenu super, no v poslednej dobe ma sklamali body pre bábätka v balení 3 ks, tie sa zvyknú veľmi roztiahnuť do šírky a pyžamá 2ks v balení, tam kde sú tie cvoky, sa mi skoro urobia dierky. Najnovšie pyžamo pre syna nám prišlo chybné, akoby ,,croptop,, nadpis nebolo vidno, pokrútené, zle zošité...🤔 Ale inak ok, za tú cenu im ostanem verná aj ďalej...
Ja objednávam vždy o číslo väčšie sebe aj deťom