Baby aké oblečenie? Body s dlhým rukávom, bundičky?? Alebo? Odkedy môže mať body s krátkym?🙈
@ivangeline ja len s akým rukávom aby som zbytocne nenakupila
Este s dlhym rukavom a tensi overal alebo svetrik, nieco na zips, nech sa s tym netrapis cez hlavicku. Aj tenku ciapocku. A potom uz uvidis a pokupis😊 kratky rukav som ja nedala dokym nebolo extremne teplo.
@hederamonstera s dlhým do 3 mesiaca?
Ano, to by ti malo stacit a potom uz v tom budes zorientovana a dalsie veci nakupis za pochodu😊
Dlhé body určite, k tomu nejaký jarný tenký fusak alebo teplakový/vlnený overal. Krátky rukáv mu bude v apríli ešte zbytočný 🙂
Nie je to ohraničené vekom. Záleží od počasia v apríli pokojne môže byť 25 Stupňov ale aj 15.
Kúpila by som aj aj - po pár kusov.
Veď ak je chladnejšie môžeš dať na body s krátkym rukávom bundičku alebo overal
Dcéra sa narodila začiatkom septembra a body s dlhým rukávom začala nosiť až oktobri - dovtedy bolo teplo.
Dlhé rukávy, a teplaciky, pripadne dupačky. To je ešte novorodenec, určite krátke rukávy v apríli nebude potrebovať. Aj od počasia záleží, maj pripravený aj prechodný overal ci fusak, deku do kočíka. Krátke rukávy by som nechala až keď bude fakt horúco,na leto.
Všetko potrebné vieš kúpiť aj postupne
Moja sa narodila 20. 3. A teda mala na sebe zimný overal bola narodená v 37tyzdni a narodila sa o kilo ľahšia ako ukazoval ultrazvuk takže veľkosť mala 44 a to ejj bolo ešte kúsok volne a dlhé body najlepšie ktoré sa nedávajú cez hlavu a dupačky. Krátke body až cez leto
Ja som mala julovu dcerku. Nemala som v plane ani kupovat ale predsa som potom dokupila. Takze na leto ten jul august isto uz by som kratke pozrela.
To závisí od toho kde bývate aké tam bývajú teploty a pod ale napr môj mal v apríli už 3 mesiace a nosil len dlhé ešte do nejakého začiatku júna. Krátke nosil ozaj len v lete
Prve mal s dlhym 52...62 uz rozne.. poda pocasia.