Oblečenie George

siimmii
9. sep 2013

Ahojte objednavate niekto vecicky george?

kacenka78
9. sep 2013

@siimmii ahoj, robila som pokusne obejdnavku pred cca tyzdnom, boli sme spokojne, tak asi naplanujeme dalsiu 🙂

zigzag
9. sep 2013

@kacenka78 a co a cez koho ste obiednavali, ja mam par ceci tiez a spokojnost

kacenka78
9. sep 2013

@zigzag sama som objednavala, len ak objednavam priamo na SK adresu, tak sa nedaju poslat veci s Disney motivom, inac som bola s vecickami velmi spokojna.. pyzamka, rifle, vetrovku pre drobca, kamosky vetrovky pre dievcence... vacsinou velkosti 1-2r,,,

dejka77
9. sep 2013

Nejake veci tejto znacky som kupila. Maju pekne a lacne, ja som spokojna.

kamka277
9. sep 2013

@siimmii práve sa chystám urobiť objednávku george od ,,zelka1975" . https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/zelka1...
Už som od nej kupovala jedno tričeno s Pepa pig a bola som spokojná 🙂

siimmii
autor
10. sep 2013

dakujem velmi pekne za informacie skusim cez tu zelku 🙂

siimmii
autor
10. sep 2013

je tam niekde aj slovenske menu a ceny v eurach? Nemozem najst

kamka277
10. sep 2013

@siimmii ja len objednávam to, čo má v ponuke, nie ako cez originál george katalóg, či stránku. Možno by Vám vedela poradiť, skúste jej napísať 🙂

voskovka
11. sep 2013

@siimmii ja dnes vecer objednavam ak by mal niekto zaujem....
@zigzag

vebinka25
12. sep 2013

@kacenka78 Ahoj Kačenka chcem si tiež objednať lebo doposiaľ mi to nosila kamarátka z Uk a bola som spokojná a tiež som si všimla že je tam delivery SK okrem disney ako je to z kurzom prosím ta? Poštovné je cca 10 libier ako som čítala. Ďakujem za odpoveď. 😉

kacenka78
12. sep 2013

@vebinka25 no platis v librach a stiahne ti plri platbe kartou podla aktualneho kurzu v tvojej banke, uz neviem, kolko presne to bolo, ale nie viac ako 1,20 € za jednu libru... postovne bolo 10 libier....a balicek do tyzdna mas doma 🙂

vebinka25
13. sep 2013

@kacenka78 Ďakujem pekne Kačenka 🙂