Ahojte idem sa opýtať ak nemám fusak do športového kočíka ako mám obliecť 6 mesačné bábo ? Poraďte mi prosím .Ďakujem vám 😁
Kúp fusak, bude mu zima, to je ešte malé dieťa, a do športovej časti je nejaký iný ako do hlbokej? Ja mam ten istý, tak neviem
@dannisimo v prvom rade treba kupit fusak.
@veronikaszabova máme oteplovacky aj overal hrubú deku tak neviem čo dať .
Ja mám fusak ale obliekam normálne 🙂 overal, mikina,nohavice ,body s dlhým rukávom, pančušky a ponožky 🙂
@dannisimo no ja by som kupila aspon tensi lacnejsi prechodny fusak, co vyuzijes na jar a aj neskor v jeseni este. alebo - ak si vies usit - kup 3 deky v kiku alebo jisku atd po 2 eura, poukladaj na seba, zosi a vystrihni akurat diery na pasy. ja mam jednu takuto naskladanu hrubsiu deku do sportaka. ale mam aj fusak - co mi svokrusa usila - deka-vatelin-flis s detskym motivom. tplucky a vysiel tiez o odst menej, ako fusak z obchodu.
inac - vo vanicke vi fusak nemala? ak ano - nema diery na pasy? preco ho neches aj do sportaku?
Tiež by som riešila fusak(nájdi si na bazári, ak je to kvôli peniazom), veď ho využiješ aj budúci rok. Mám susedu, ktorá má tri deti a každé v ňom mala dve sezóny. Keď bolo tak do 8 stupnov, tiež som mala dieťa v zimnom vodevzdornom overale, ale keď je menej, s týmto overalom ju supnem do fusaku, keď je pod nulou ešte prikryjem dekou. Pod tým má tepláky, ponožky, body, nebyva spotena, Ani studena.. zvyknem dat aj take jednoduche rukavičky, lebo mala ľadové rucky
@dannisimo ahoj, ako radia baby... polrocne babo je este malicke, bez fusaku by mu bola urcite zima, ved to sa este poriadne nehybe. Ak kupis teraz fusak, urcite ho vyuzijes este aj buducu zimu. Moj maly ma dva roky a ak mrzne, stale mu davam fusak. Kupila som ho este vlani v bazarku za 15e a je stale ako novy. Myslim, ze to nebola investicia, ktora by nas zruinovala 🙂 a radsej nech je dieta v teple ako neskor riesit choroby ;)
Kup na bazare modreho kona fusak do sportoveho a mas pokoj, do 5 dni kym nepride mas vybavene. Ja mam 16m a je v bodycku, hrubom svetri, pancuchach, teplakoch, zimnom overale aj fusaku plus ma zatepleny nanoznik a teda vobec sa nestazuje. Ved je zima
Pre tak male babo urcite kupit fusak. Este sa zide aj o rok😉
@dannisimo Určite si kúp fusak s dierkami, ja som využila fakt dlho, ešte ako 2,5ročný v zime sa malý vozil v kočíku s fusakom, ak nemáš na nový, tak tu na bazare je ich kopa za dobrú cenu a aj pekné, ja som tiež moj už predala.
Podla aktualnej teploty