dat malej do skolky radsej riflove saty na traky s pancuskami,trickom.....alebo pletene saty a do toho nakombinovat nieco,ide mi o to aby sa tak pohodlne citila lebo je taka trosku baculka aby to mala ok 🙂
A co takto dat jej na prezlecenie pohodlne teplaciky? My sa prezliekame do teplacikov a neolutovala som. Je v tom pohodlne a ked vidim, v akom stave su teplaky (trava, krieda, obcas obed), tak som rada, ze sme to vyriesili takto.
@zuzkat1 az na to, že v obdobi, ked sa nosia pancusky, tak by jej v škôlke bolo teplo - v pancuchach a teplakoch. Aj v škôlke nam hovorili, že pre chlapcov pancusky a krátke nohavice a pre dievčatá sukne, šaty...jednoducho nejake oblečenie, ktore si deti hned stiahnu a oblecu sa von do teplakov/ oteplovaciek...jasne, že teraz len teplaky, ale ked bude zima a je potrebné mat pancusky, tak sa dieťa musi inak obliekať.
Učiteľky určite nebudu 25 deti prezliekat, ked pôjdu von.
Baby, a ked sa prezliekaju do pyzamka, tak aj tak si asi davaju tie pancusky dole, nie? Mne sa zda pohodlnejsie do triedy teplaky (nam tiez aj tak pisali v pokynoch) - ked bude chladnejsie, zavisi aj od skolky - mozno su niektore take, ze dietatko znesie aj v triede pancusky a teplaky (ak su nezateplene, stare okna, ze fakt chladno... ). Inak neviem, ja nasu asi skusim naucit si obliekat aj pancusky, zatial nebola moznost, davno sme pancusky nepouzili 😀
My sme mali v pokynoch na chladné obdobie pancuchy a to mala skolka plastové okna. Bolo to pohodlnejšie pre deti aj učiteľky. Chlapci zhodili kraťasy, baby sukne a natiahli si teplaky/otepľovacky/kombinezy, ked išli von. A malo to ešte bonus, že sa same naučili obliekať si pancusky 🙂
Inac ak si nevedia najma dievcatka obliect pancusky tak nam sa osvedcili leginy a ponozky
skus pozriet aj mencestrove satocky...na nasej stranke su jedny velmi mile...je ich tam viacej, ale tieto su tak teplejsie..a uzasne wellsoftove bundicky na teraz
@marrya myslím, že lepsie budu pletene...predsalen sa tam viac hýbe, maju tam rôzne aktivity a je najdôležitejšie, aby sa dobre cítila a nic jej nebranilo v pohybe. Ja som na jeseň/zimu kupovala tenke šaty na ramienka /letné/ a doplnila trickom a pancuskami. Pripadne som dávala suknu, tričko, pancusky. Sukna bola praktickejsia, ked išli von, len si ju stiahla dole a dala si teplaky/otepľovacky.