Objednávate z anglického Nextu?

helusikbazarik
16. aug 2017

Baby objednava este niekto next z next.co. uk? Maju tam vypredaje a nasla som 2 topanky ktore by som chcela. Dakujem za info ;)

ajush5
16. aug 2017

@helusikbazarik nevozia na SVK

helusikbazarik
autor
16. aug 2017

@ajush5 to viem ale boli baby ktore objednavali nejako zo stranky

ajush5
16. aug 2017

@helusikbazarik tak sa treba spytat tak 🙂 bud využili služby shipito co sa ti asi neoplatí lebo su dost drahy alebo využiješ stránku pre nas trh ako asi väčšina nextdeirect.com ;)

ajush5
16. aug 2017
helusikbazarik
autor
16. aug 2017

@ajush5 ano viem

ertlovik18
16. aug 2017

cez tie kadejake spolocnosti co ti to objednaju sa ti to neoplati, je to hrozne drahe. ja ked som si takto objednala tak jedine tak, ze som si to objednala ku kamoske co zije v anglicku a ona mi to potom poslala na slovensko, nemas tam takto niekoho?

l3yla
16. aug 2017

@helusikbazarik ja som objednávala cez MMB, popozeraj tam kočky,oni ti objednajú.

helusikbazarik
autor
16. aug 2017

@l3yla nenasla som

helusikbazarik
autor
16. aug 2017

@ertlovik18 nie nemam :(

bozzie
17. aug 2017

Ja som tiez mala taky navrh, ze by si si to mohla objednat k niekomu tam ak tam mas nejaku kamaratku ale pozeram, ze to ti uz niekto navrhol takze ti uz asi zostavaju iba tie predrazene firmy, ktore ti objednaju tam a potom poslu, ale rozmysli si, ci ti to stoji za tie peniaze

l3yla
17. aug 2017

@helusikbazarik išla som to schválne aj ja pozrieť, a tiež mi nič nenašlo, neviem ako je to možné. Až tak dávno to nie je čo som si nechávala takto objednávať.
Tak som moc nepomohla, mrzí ma to.

jajamalka
17. aug 2017

@ankiki alebo aj @soldi zvyknú objednávať.

helusikbazarik
autor
17. aug 2017

@bozzie dakujem za odpoved. Uz som to neriesim..