Caute baby, mate prosim nejake dobre tipy kde v Bratislave kupit peknu novorodenecku vybavicku.
Pozerala som ze Predeti na Kosickej uz nie je, je v Central ale tam nie je vyber, Mothercare tiez nie je, butiky co som poznala su zatvorene. Takze nemam teraz napad, ze kde nieco pekne zohnat. HaM a CaA sa mi nepozdavaju. Najlepsie oblast Dubravka, Lamac, Karlovka, Ruzinov. Vdaka
predeti je v korze pri avione. tam je hned aj babymarket. este potom napríklad brendon v raci
Tiez radim tesco, co sa tyka oblecenia.
V Eurovei mas Next, tusim tam bol aj Prenatal, aj v Marks&Spencer maju babatkovske veci,
V Avione je zvonku BabyMarket, nejake veci maju aj v Alltoys, tiez Next, a ako uz baby vyssie spominali, v korze oproti Avionu je Pre deti, v Raci Brendon... Neviem sice preco H&M sa ti nepozdavaju, podla mna su kvalitne. (C&A-tie sa moc nepozdavaju nai mne).
@niagara11 uprimne? Keby som mala tu vedmost,co som behom.zopar mesiacov nadobudla,tak vsetko nakupim v tescu a teda neskor som uz aj v lidli kupovala.
V ostatnych obchodoch typu predeti ci babymarket bestforbaby len vynimocne daky 1kus alebo specialitky typu perinky,plienky,deky.
Lebo to oblecko je v tych obchodoch prehnane drahe.
Takze to je moja skusenost. Inak som dost veci mala a mam na vymenu s kamoskou a to od novorodeneckych veci.
Diky baby za tipy, Next som este nepozerala, pripadne to Korzo kuknem este raz, som tam bola pred rokom. Nejaky butik s detskym oblecenim nepoznate nahodou??
Ani lindex nieje zly. Ten je v poluse a tusim teraz aj bormall
Na namesti snp (teda aspon myslim, ze to je nam snp, nie som povodom z ba) vedla mc donaldu je taky maly obchodik aj s babatkovskym oblecenim, taka mila pani tam predava.
V tescu maju pekne veci a za rozumne ceny. Predeti a babymarket je fajn na veci typu perinky, plienky, oblecko nic moc, drahsie a nie take pekne. Ja som zo stupavy a chodim tu nakupovat do takeho zasiteho obchodiku kubik na hlavnej. Ma krasne veci 🙂 vzdy ked idem na prechadzku, vratim sa s nejakym kuskom pre malu 🙂
Dnes sme boli v tesco Lamač a mali veľmi pekné veci a dokonca je tam zľava na celý textil 30% až do nedele. Našu veľkosť nemali z tých pekných bábätkovských vecí ale zobrala som aspon bodyná a pyžamkové overali. Zľava potešila. Inak ako píšu aj iné mamičky obchody pre deti majú hrozné ceny a ten sortiment ešte ani nie je očarujúci. My tu máme blízko Brendon ale na určité veci majú hrozné ceny. Na to že to malá bude nosiť cca tri mesiace....nedám za kombinézu 55 eur. Ale dá sa aj H&M a C&A. Aspoň podľa mňa. Prípadne výlet do Rakúska alebo Maďarska.... mávajú lepšie akcie a aj tovar je kvalitnejší a iný ako u nás. Držím palce
@lulu2014 uplne suhlasim..mne to aspon vynosili po dve deti a dufam,ze raz i sestrine,teraz ich budem poziciavat svagrininej kamaratke,co caka dvojicky. Tiez som dost veci kupila i v Madarsku.. Inak tesco a lidl.. A segra celkom pekne nasla i v hnemku ci CAcku a tusim i v takku. Len tiez su daktore moc drahe...
A v tescu si treba dat akurat pozor,lebo daktore znacky ako charanga su strasne drahe,mozno aj drahsie ako tu spominany lindex.
A v lidli som dnes kupila detom take pekne pyzama..za 5,99€,mama pozerala inde,no ked videla tu cenu,tak povedala,ze to nie je ochotna za to dat.15-20€na teraz uz polrok nosenia je dost aj pri tychto uz o kusok vacsich stuploch.
A v tescu sa dakedy rozplyvam! No ale..uz si musim nechat zajst chut.🙂
Neviem ch ceš, nové drahšie, alebo ...? urobis si zoznam a porovnaj ceny, kvalitku, tesko je fajn, také kvalitné body určite brendon, tam kúpiš v podstate všetko, ale dá sa aj tu na bazári niečo.
Ahoj, viem ze eshop oblecsvojebabo.sk ma aj osobny odber v BA. My u nich nakpujeme postou, a sme uz dlho spokojni.tak skus pozriet u nich a mozno si daco vyberies.
Ahoj, ked chces viac veci na jendom mieste, nielen oblecko, tak sa oplati zajst napr. do Predeti.sk v Korze. My sme tam nakupili od postielky, prebalovacieho pultu, vedierka na kupanie cez oblecenie pre babo az po odsavacku, cumliky, flase atd. Ale aj tesco a lindex maju velmi pekne veci pre babatka.
ak by si chcela flľaša tak odporúcam:
http://www.yoomi.sk/flase-140-ml/45-2-v-1-140-m...
da sa použit aj bez ohrievaca ako obycajna flasa
v Tescu maju velmi pekne oblecene pre deti a aj kvalitne. urcite tam nakupis co potrebujes 🙂