Ahojte chcem sa spýtať pomaly začínam kupovať veci pre maličkú ktorá sa narodí vo februári. Kupovať veľkosť 56 alebo aj veľkosť 50?
mne sa v juli narodil maly 4.5 kg a 54 cm, takze nielen 50 bolo zbytocne ale aj 56 nosil asi 1.5 tyzdna - ja by som na tvojom mieste kupila iba 56 a to je to najmenej, aby si potom objednala par 50tok online a pridu, kym pridete z porodnice ak by si potrebovala aj 50 🙂 u nas to boli zbytocne vyhodene peniaze
Ja som hneď kupovala 56 tu sme nosili asi len v pôrodnici a doma prešli hneď na 62.....mala mala 55 CM a 4 kg
Ja som mala par 50 a potom som musela rychlo dokupovat dalsie...maly mal 3,190 g a 49 cm
Ja som pri oboch využila aj 50ky.. Teraz ma krpata 2 týždne a stále nosí 50ku
56 a ako som ju dala do komody tak som ju z komody po porode vybrala kedze maly mal skor 5kg a aj 62ku sme mali asi tyzden
ja by som kupila zatial 56 a vyssie, a uvidis podla merani pred porodom +- , a dokupis aj 50ku ked bude treba to neni problem myslim.. nejak ale by som sa tym dopredu nezasobovala / ak bude treba vysled mamu , muza, kamosku
Náš malý sa narodil maličký, takže sme po pôrode rýchlo dokupovali 46 keďže v 50 sa topil 🙈
Ja som mala po prvom vecičky veľkosti 50(ktoré nosil možno 2 týždne) a druhému boli malé už v pôrodnici 😁
Mojmu bola aj 56 mala...to je velmi individualne..zavisi od dietatka...kup 56, a ak bude drobna tak par mrnsich dokupite po porode
Ja som mala všetko 56. Syn sa však narodil predcasne a tak manžel rýchlo kým som bola v pôrodnici klikal 48 a 50 aby to stihli prísť kým nás pustia domou 😀.
Urcite treba mat aj 50-tky, ja som mala jedno dieta pod 3kg, druhe nad 3kg, ale obe mali pod 50cm a prve,co som musela po navrate z porodnice riesit,bolo zhanat mensie veci. Obaja mi 50-tky nosili cca 1-2mesiace.
Ja som kúpoVala len 56