Ahojte,
Chcem sa poradit som prvorodicka a chcela by som kupit odsavacku do nosteka viete mi poradit znacku a typ ktory mate odskusany a je dobry?
Taktiez dufam ze budem dojcit ale radsej by som mala aj flasku na mlieko v rezerve aku odporucate? Nejaku zakladnu pre novorodenca .
Dakujem
@smolinka322 ja som mala avent antikolikovu a bola som spokojna, avent pouzivam doteraz a odsavacku som mala elektricku, ale to absolutne nic netahalo a kupila som na vysavac v DM, ma dva nastavce tusim a ta je fajn
@smolinka322 odsávačku na soplíky mame takú na vysávač. Kúpila som v dmke. Elektrická absolútne nič nevytiahne. Aj na dovolenke sme si požičali vysávač keď nám tam chytila mala sople😀🤷♀️
Odsavacka ma vysavac-kupujem v lekarni, flasky,dudliky -philips avent
odsavacka na vysavac mame tusim Nosko a flasa MAM z DM
@smolinka322 odsávačku mame na vysávač, ale používame ju len bez neho, a keď maly nemá extra soplíky, tak len tycinku do uši navlhcenu aliamare. A flašku mal avent, loví, ale veľmi nepoužíval 😃
@smolinka322 obe veci pre novorodenca? Ak ano tak odsavacku skor rucnu az v neskorsom veku elektricku. A flasku urcite antikolikovu kym sa mlieko rozbehne alebo v pripade nudze. Ja som obe veci kupovala v lekarni s tym ze mi poradili.