Nohavičkové plienky

dadak89
13. dec 2024

Zdravím. Maminky, ktoré nohavičkové plienky používate? Zvažujem z DM? Vopred ďakujem za odpovede.

e1i
13. dec 2024

@dadak89 pampers pants. Z dm boli tenke

really8
13. dec 2024

@dadak89 pouzivala som pampers. Nikdy nepretiekli ale syn chytil taky zapal z nich ze mal na dva tyzdne zakazane vsetky plienky a musel sa odplienkovat ci chcel ci ne. Mensiemu zatial vyhovuju (tiez pampers pants dostali sme jedno balenie ako dar)

angeli121212
13. dec 2024

@dadak89 z nohavičkových som poskúšala drahé aj lacné a 90 percent bolo fajn ☺️ aktuálne používa malý babylove, DADA, huggies, bevola a babybabysoft

ivinkapink
13. dec 2024

Tie ktore su v akcii 😄 deti nemali problem so ziadnou znackou...uplne v pohode aj lupilu aj kaufland znacka...

dadak89
autor
13. dec 2024

@ivinkapink my používame lupilu ale skúšala som viacej a všetky sa mi pacilo, len tie tesco sa mi nepáčili a chcela by som užbprejsť na tie nohavičkové, tak som rozmýšľala tie DM.. prvého som mala pred 13rokmi a teraz je toľko druhov..Ďakujem. Pekný večer 🙂

saxana000
13. dec 2024

Pampersky ine som ani neskusala. na noc davam zasadne iba tie a odkedy sa mala zacala plazit a pretacat je nemozne jej zalepit klasicku plienku panbohzaplat za nohavicky

pralinka86
13. dec 2024

Dm aj kolorky. Kolorky sedia lepšie mladšej, je tintitko

ivinkapink
15. dec 2024

@dadak89 my sme vlastne dlho aj dada pants pouzivali, aj tie boli super...ja som malemu od 3mesiacov davala, lebo bol cvalik 😄 menej ho to na brusku podla mna tlacilo...
Tak uz len vyskusat, co sa vam najviac zapaci/osvedci 😉

dadak89
autor
16. dec 2024

@ivinkapink a tie Dada ste kde prosím kupovali? Zatial som len na nete videla..aj maly je cvalik, tak mu lepšie sedia tie nohavičkové, zatial som kúpila len v dm, aj to som natrafila len na malý balík, veľký len cez net dm som videla.

ivinkapink
17. dec 2024

@dadak89 ja som ich len cez net objednavala, tu https://www.plienky-dada.sk/