Ahojte, mozno hlupa otazka, ale ake nohavice su fajn na teraz von pre zacinajuceho chodca? Neviem vobec, co sa da kupit pre malych chlapcov. Pocasie bude asi este vselijake, predpokladam, ze mu budu treba este pancuchy, co mu dat na ne, aby mal pri chodzi volnost a bolo mu tak akurat teplo? Budem vdacna aj priamo za odporucenie znacky/obchodu.Dakujem
Teplaky. Praobycajne. Vela sa napada, tajze nic drahe, rychlo to znici
Softshellový overal z Lidlu ,na jar super.
Letný Softshell alebo teplaky s posilnenými kolenami … v lidli mali občas.
nas uz nosi teplaky jemne zateplene, ked sa nahodou ochladi ma jasne softhellky/overal nezatepleny, pancuchy uz nenosi - len teda asi je rozdiel Bratislava a Orava 🙂
Ozaj, ešte velmi dolezita rada - kup co najtmavsie. Travu a blato len tak nevyperies
@hanaxxx ja by som kúpila teplaciky, veď bude pravdepodobne aj veľa na zemi, vôbec by som neinvestovala do nejakých drahých nohavíc…
Ma softshelove z froggywear. Kupila som mu vacsie, nosil minuly rok celu jesen, teraz ich ma na jar, mozno mu budu dobre este na jesen tento rok. Maju patenty dole, pekne mu drzali. Von nosi na jar a jesen len toto. Moze nimi capnut do blata, valat sa po zemi, hrat sa s vodou. Neoprala som z nich vsetku spinu, takze su ufulane troska, ale to neriesim. Teplaky som mu pod ne davala len ked viac sedel a nosil sa ako chodil. A bolo chladno. Teraz uz teplaky nema pod nimi. Vychytala som vypredaj, tak sa to dalo aj cenovo.
@mata90 ahoj, prosim ta vies mi hodit sem link? lebo som nasla len zimny overal (ktory predpokladam, ze je softshellovy, aj ked priamo to pri nom nepisu) a potom chlapcensky overal do dazda (jeden za 12.99, druhy za 16.99) a tento do dazda neviem, ci je softshell. Nejak ma lidl blbe vyhladavanie. dakujem
@vreckovka2 diky, pozriem aj to, myslela som, ze oni robia len merino
Softshell, ci gate ci overal, co viac vyhovuje vam. Natiahnes na tepláky a ides... Netreba casto prat, aby nestratil svoje vlastnosti, ked tak, staci len flak ak sa najde. Značiek je veľa, aj kopec bab co siju.. tak mozno len podla strihu/farby vybrať. Aj unuo, sijemesrdcem, dupeto, colourboom
Dakujem vam za rady, objednala som zatial z lidl, uvidim, ako nam bude vyhovovat. Chcela som objednat aj softshellovu bundu, ma vela dobrych hodnoteni, ale nemaju velkost. Ja objednavam z lidl prvykrat, neviete, ci je sanca, ze v blizkej buducnosti to doskladnia? Objednala som zatial tu o nieco lacnejsiu, som zvedava aka bude.
ak bude takto ako teraz (pozeram, ze si z BA, tu bolo dnes nad 15 stupnov), podla mna stacia teplaky, odporucam z lindexu s vnutornou regulaciou (hlavne ak je chudy).
ak bude mokro, super su nepremokave gate, pod ne davam co najtensie pancuchy alebo leginy, odporucam z HM tiez s vnutornou regulaciou.
https://www.lindex.com/sk/p/8457941-80-cierna-t...
(maju rozne farby)
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.106497300...