Poradite mi nocnik pre chlapceka?
je rozdiel ci do nocnika cika chlapcek ci dievcatko??? som nevedela.....
@kaktusik007 áno je. Niektoré nočníky sú tak blbo tvarované, že chlapcom odtiaľ pipiky vybiehajú. Lepšie je pokiaľ majú tú prednú časť vyššiu
@kaktusik007 Ja môžem z vlastnej skúsenosti tiež povedať, že mi to "neprišlo", že prečo to deliť. Ale mali sme dva nočníky - jeden doma zn. Chicco a druhý k babke zn. neviemaká z domácich potrieb ;). A doma cikal v pohode, ale u babky moč vždy na dlážke. A ten druhý fakt mal menší ten predok, neviem to nazvať, to vyvýšenie bolo malé, a keď mal plný mechúr, tak ten prúd šiel časť von. Pri dievčatách to je jedno ;).
Ja odporúčam anatomický nočník zn. Chicco - mne sa páčilo, že tam nie sú obrázky, aby dieťa nič nevyrušovalo a bol fakt vyšší vpredu. Ale aj na ten zn. Ikea som počula dobré hodnotenia.
@liloastitch
@uriva fuuu.... no akoze synov uz mam velkych, ale problem ze by cikali mimo nocnika nebol.... takze som ostala fakt mimo z tej otazky, ze pre chlapceka 😀
Aj my máme Ikea zeleno biely ako hore na fotke. Za mňa spokojnosť. Horšie, keď sa dieťaťu počas sedenia "prilepí" zadok k tomu zelenému a zdvihne to,ako sa z neho postaví 🤦♀️😂
@kaktusik007 my sme u mamy mali serblik, co som este ja do neho curala, ten bol v pohode. Domov sme kupili novy a ten bol o nicom. Nastastie ten nas krpec ho aj tak nechcel pouzivat, po tyzdni sme pochopili, ze radsej bude chodit na WC ako vysedavat na serbliku
Syn mal obyč. z kauflandu, posadzali sme ho jednoducho opačne, teda tu vyššiu chrbtovú časť mal vpredu. Aj tak sme ho skoro učili "nastojaka" a na wc. Dcéra jeho nočník podedila, zatiaľ ho pekne používa, na wc sa bojí.
@kaktusik007 áno, niekedy ten prúd chlapcom proste ide "veľmi hore" 😊
Ja som to riešila tak, že som naučila syna sadnúť si opačne, teda vyššiu stranu nocnika mal vpredu. A potom už začal chodiť na redukciu na normálne WC.
Máme nočník z Tesca asi za 5€ a úplne to stačí 🤷 je to nočník, nič viac, nič menej ...
@aylinn ahoj, môžem poprosiť link?
Za mňa IKEA. Vysoký, dobre tvarovaný a vnútro sa ľahko vyberie a umyje.