Nočník BecoPotty

kessinka
11. jan 2013

Ahojte, momentálne rozmýšľam nad kúpou nočníka, a BecoPotty ma veľmi zaujal. Trošku sa ale obávam materiálu, či sa nezačne rozkladať ešte počas používania, či ho treba naozaj po každom použití vytrieť úplne do sucha 😅 Má s ním niekto aj vlastnú skúsenosť? 🙂
Ďakujem 🙂

veronikanel
11. jan 2013

My máme od Disney s Medvídkem Pů,dokonce při vykonání potřeby hraje ;) S tímto bohužel zkušenosti nemám 🙂

pajenka
13. jan 2013

Mám pocit, že jsem ho viděla u @katyxq snad napíše reálnou zkušenost 🙂

katyxq
13. jan 2013

@pajenka My jsme si se zakladatelkou diskuze o něm psaly už jinde 😉. Máme novější verzi (new design), než je na fotce - je víc zaoblený.

pajenka
13. jan 2013

@katyxq Aha, ono je více druhů? Tak se nezlob, že jsem Tě označila 🙂

katyxq
13. jan 2013
kessinka
autor
18. jan 2013

@katyxq Až teraz som si uvedomila ten rozdiel medzi novým a starým dizajnom 🙂 no ako som skontrolovala, tak u nás majú len ten starý dizajn...nevadí, zajtra aj tak idem na nákupy 😵

matilda2
20. jan 2013

Konecne dalsia mamina, ktorej zalezi na zivotnom prostredi a na tom, co po nas deti zdedia 🙂 Velmi sa tesim, ze je nas coraz viac. Nocnik beco je super, pouzivam ho vyse roka. Po potrebe ho vzdy vyplachnem a pretriem suchou handrou, ale je to taka automatika, vobec ma to neobtazuje ani nezdrziava. Dizajny si mozes porovnat napr. tu: http://tutulimutuli.sk/obchod/trenujeme-na-nocn... My mame ten starsi, je podstatne mensi takze uz aj velmi male babo sa na neho pohodlne posadi. Materialu sa bat nemusis, prave naopak. Osobne by som sa skor bala vsetkych tych toxickych svinstiev co do plastov davaju. Kto sa aspon trochu zamysla, tak akakolvek neplastova volba je pre neho jednoznacna vyhra. A teraz nemyslim len na nocniky....