Existujú nejaké nočné plienky, ktoré 2 ročne dieťa neprecika v noci? Nič iné nerobím, len každý deň dávam nové pyžamo a novú plachtu do postele. Lebo všetko strašne smrdí močom. Budí sa 1x na mlieko. Prebalovat ju pred tým ako to mlieko vypije je blbosť, nakoľko vtedy ma väčšinou takmer suchu plienku. Po vypití mlieka tiež, lebo to sa preberie a pýta potom ďalšie. Dávam teraz plienky Kolorky nočné. Keď bola menšia, boli super, vôbec sa neprecikala. Ale teraz to už tak nie je.
Naučiť ho na nočník
@sisska96 na nočník vie chodiť cez deň. Nie počas spánku
@lubkovaandrejka ma 13kg. Tak zvoliť radšej veľkosť 4 alebo 5?
6+ treba. A inak 2 rocne dieta ti este pije v noci mlieko?
V prvom rade by som riesila to. Sa nedivim, ze tolko cika potom v noci.
Kludne 4ky by som dala, tie su do 15kg. Keby malo o kilo viac uz by som kupila 5ky
@mclissa 6+??? Co je zle na tom, ze pije v noci mlieko? A deti co v noci pijú vodu, to tiež nie je v poriadku?
Skús plienky 5ky či nebudú lepšie... Náš nemá ešte dva roky a váhu ako tvoja a prešli sme na 5ky a vydržia. Inak náš v noci tiež pije ale vodu ale tak či tak ciká rovnako ako by pil mlieko nevidím v tom rozdiel
Väčšie plienky. U nás keď sa malý precikal, bolo to znamenie ze potrebuje väčšie plienky.
A čo sa týka toho mlieka, tak voda a mlieko je rozdiel. Mlieko má v sebe cukry atď co narúšajú sklovinu a môžu sa kaziť zuby. Voda to nemá.
A teda v neposlednom rade je to len zvyk. Ak má dieťa pestrú stravu cez deň, to mlieko v noci je len zo zvyku.
@angeli121212 tiež máš na mysli tie pampers pants nočné?
@lucia13022023 tieto co ma teraz sú do 17kg. A neviem ani ci robia väčšie, také som v obchode ešte nevidela. V tejto značke co mame teraz. Má pestrú stravu cez deň. Skúšala som v noci vymeniť mlieko za vodu ale to mi neprešlo zatiaľ.
Nie nie, my používame pants ale rôzne druhy.. občas sa mu podarí precikať keď mu ich nenasadím uplne stopercentne dobre resp sa mu nejak posunú.. mali sme aj pampers pants nočné boli ok ale napr mne sa aj babylove nočné zdali ok a aj huggies pants
@angeli121212 ďakujem, skúsim teda čo bude najlepšie
Riesila som to iste (az na to ze sa v noci nebudi na mlieko). Pomohlo dat pampers pants (je jedno ci premium, active, night) a prestala som davat bodycko, ktore vlastne tlacilo na tu plienku.
A teda moj 13 kg ma 5tky plienky
Vyskúšaj čo malej sadne držím palce
Ak naša pije mlieko a má 26 mesiacov.
@really8 pyžamo ma taky ten "overal" alebo ako sa to volá
5 cislo, pampers night
Odporucam Huggies overnight, tieto su este lepsie ako Pampers night.
Ja davam nocne pampers pants a neprecikala zatial a to ma tu plienku rano na prasknutie :D