Ahojte mamičky. Poraďte prosím nejaké botasky iba značky NIKE alebo ADIDAS pre 20mes. chlapčeka na širšiu nôžku a vysoký priehlavok. Chceli by sme, aby bola podrážka čo najmäkšia vzhľadom na to že je ešte maličký. Dúfam že sa čo najviac podelíte o vaše skúsenosti. Ďakujeme
@mamula20 a majú tam aj pre také malé detičky?
Adidas boat lace nosili takí malí. Ale, už je to nejaká doba, takže nemám prehľad, či ešte sú tie topánky v obchodoch. No pamätám si ich, lebo som vždy vravela, že také botasky by som aj ja prijala. 🙂
@mamula20 ďakujem, vyskúšame sa tam popozerať.
@cookie29 doteraz sme šli cestou barefoot ale vravím si, že už zase neni taký maličký a mohli by sme skúsiť obyč.botasky bud Nike alebo Adidas..veď strašne veľa malých detí ich nosí a dokonca aj také čo len chodiť začínajú, tak si myslím že by sme s tým nemali nič pokaziť keďže už je riadny chodec a nebude ich mat obuté celý deň 😉.
@galganka ďakujem. Určite si ich popozerám.
no definicia chodca je o inom. Za skuseneho chodca sa povazuje dieta okolo 4-6 rokov. Nie le to len otazka skusenosti a dlzky chodenia, ale aj osifikacie. A ze vela deti chodi v takych botaskach? Ano, je to kulturne. Je to v mode. Bohuzial nie je zriedkavy nazor, ze je to stylove a bf stylove nie su a styl je dolezitejsi nez pohodlie... kazdy rodic si zvoli cestu sam.
Ja idem stale bf cestou, dokonca som na nu presla aj ja osobne. Keby som zvazovala inu cestu, tak ak zabudnem na vsetky ostatne argumenty, tak ta spicka a utlacanie prstekov by mi nesmierne vadili.
Ešte som zabudla dodať že dĺžka nôžky je 12,5cm a šírka 5,8cm.