Nie som schopná použiť AngelSounds

6. okt 2020

Zienky, poprosim o radu, lebo nie som schopna pouzit angelsounds. Kupila som si angelsounds, novy. Dala som dole obal z baterky, a zapla som. Pekne svieti. Dala som hlasitost na max a iba uplne jemny velmi tichy sum pocut. Ani ked poklepem po tej casti ktorou sa snima zvuk vobec nepocut cez sluchatka. Aj som skusala moje srdce pocuvat a nic nepocut. Mimco v brusku som este nepocuvala, kedze ani moje srdce nepocut. Ked vypinam angelsounds tak to pipne v sluchatkach, takze sluchatka funguju. Len ten sninac zvuku ako keby nefungoval. Co robim zle????

barus26
6. okt 2020

dávaš si aj gél alebo nejaký krém? bez toho ti to nepojde

autor
6. okt 2020

@barus26 davam si specialny gel ku angelsound. Teraz som na chvilu zapla a normalne som prvy krat pocula ako silnie sum, ked som zhlasnovala. Hned som si dala na srdce a pocula som si ho, a tak som dala na brusko a bolo pocul ten cval koni. A po par sekundach odisiel zvuk. Uz zase len slabo pocut sum. Nechapem, co robim zle

maximilie
6. okt 2020

V ktorom si týždni? Možno sa bábätko pretoci, preto ho prestanes pocut

autor
6. okt 2020

@maximilie Ale tu je chyba v pristroji, nepocut nic. Isiel asi 10 sekund, kedy bolo pocut ako sa zhlasnuje sum. Ja som babatko pocuvala iba pocas tych 10 sekund, ked zrazu isiel a babo bolo pocut. No oni mi zrejme poslali chybny kus za 40 eur, lebo zapnem a nepocut ani hlasnenie sumu pri zapnuti 😕.

autor
6. okt 2020

Jupi, uz som na to prisla, bola slaba baterka. Vymenila som baterku a pocuvala srdiecko a bije krasne 😊❤.