Zienky, poprosim o radu, lebo nie som schopna pouzit angelsounds. Kupila som si angelsounds, novy. Dala som dole obal z baterky, a zapla som. Pekne svieti. Dala som hlasitost na max a iba uplne jemny velmi tichy sum pocut. Ani ked poklepem po tej casti ktorou sa snima zvuk vobec nepocut cez sluchatka. Aj som skusala moje srdce pocuvat a nic nepocut. Mimco v brusku som este nepocuvala, kedze ani moje srdce nepocut. Ked vypinam angelsounds tak to pipne v sluchatkach, takze sluchatka funguju. Len ten sninac zvuku ako keby nefungoval. Co robim zle????
@barus26 davam si specialny gel ku angelsound. Teraz som na chvilu zapla a normalne som prvy krat pocula ako silnie sum, ked som zhlasnovala. Hned som si dala na srdce a pocula som si ho, a tak som dala na brusko a bolo pocul ten cval koni. A po par sekundach odisiel zvuk. Uz zase len slabo pocut sum. Nechapem, co robim zle
V ktorom si týždni? Možno sa bábätko pretoci, preto ho prestanes pocut
@maximilie Ale tu je chyba v pristroji, nepocut nic. Isiel asi 10 sekund, kedy bolo pocut ako sa zhlasnuje sum. Ja som babatko pocuvala iba pocas tych 10 sekund, ked zrazu isiel a babo bolo pocut. No oni mi zrejme poslali chybny kus za 40 eur, lebo zapnem a nepocut ani hlasnenie sumu pri zapnuti 😕.
Jupi, uz som na to prisla, bola slaba baterka. Vymenila som baterku a pocuvala srdiecko a bije krasne 😊❤.
dávaš si aj gél alebo nejaký krém? bez toho ti to nepojde