Ahojte, prosim tie co kupujete v NEXTe, viete mi poradit velkost overalu na spanie pre babatko? Mam jeden super pre malu co som dostala do daru, ale je tam uvedene len UP 1 month / 4,5 kg / 10 lbr. Mala ma mesiac a 3,5 kg a 50 cm. Na ich stranke su velkosti 56 a 56-62, neviem aky je v tom rozdiel a co objednat aby to mala nositelne. Dakujem pekne
@buducamama velkost 56 zodpoveda vahe 4,5 kg a 56 cm, 56-62 je nieco medzi tymito velkostami, takze objednala by som urcite 56, z nextu nam velkosti sedia..ja sa teda riadim vzdy podla kg ak je to mozne
@buducamama keď si pozrieš next webke, tak tam je aj vek. Ja som sa riadila viac menej centimetrami. Dcéry mali prvý rok takmer všetko z next.
@veronika_sk000 dakujem, objednam tu 56☺️
@buducamama dobry den, ak mate zaujem predavam 0-3 mesiace dupacky Next..bola som s nimi velmi spokojna..v pripade zaujmu mozem poslat foto
@zuliku dakujem pekne, uz som objednala z ich stranky, ale kludne poslite, popozeram☺️
@buducamama ja som velmi spokojna s Next dupačkami...tie pasikave zlte nie su Next, len to mam spolu na MK
@zuliku prosim mozete poslat aj mne foto? Dakujem.
@orchidea1986 dobry den..tie pasikave zlte nie su Next ale sa vyborne nosia..predavam ich spolu na MK..mam aj menchestrove nohavice next a čiapočky Next na predaj
@zuliku za aku cenu ich predavate?
@orchidea1986 kazda fotka za 4 eura plus postovne...ak si kliknete na moj profil a inzeraty najdete aj nohoavice a ciapky Next za symbolicku cenu
pozri tieto inzeraty, viacere maju odfotene stitky, mozno ti to pomoze vybrat velkost 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/detske-spacie-...