Neviem sa rozhodnúť medzi dvomi postieľkami

alabla
28. máj 2013

Ahojte, vyberam postielku pre nase prve babatko a do uzsieho vyberu presli PALI City a SCARLETT Laura. Nemate nahodou niektora skusenosti s tymito postielkami?
http://www.babymarket.sk/sk/739/111/pali-detska...
http://www.obchodny.sk/product/postielka-s-odni...
Cenovo su priblizne rovnake (Pali City ma v cene matrac). Scarlett Laura je polska postielka, paci sa mi, ze sa da ta bocnica zasunut pod rost a ma 5 poloh rostu. Pali City je ceska postielka, ma nejaky specialny system spustania bocnice, ale rost ma len 2 polohy. Je to dolezite?
Viete mi poradit pre ktoru sa rozhodnut? Vopred dakujem 🙂

jaruska8
28. máj 2013

@alabla Mne sa tá česká páči viac a tie dve polohy roštu stačia. 😉

ivett1
28. máj 2013

@alabla a čo rozmery?... laura je 128x69 cm (matrac 120x60) a pali city je menšia 109x57 cm (matrac 100x50)... takže, skús sa rozhodnúť podľa toho, akú veľkú potrebuješ 😉 ...detskú postieľku takéhoto typu (mali se takú ako laura, ale buk) sme využili max do dvoch rokov ... (už si to presne nepamätám, možno aj skôr) ... potom už naše deti spávali v detských postieľkach z Ikea - nízkych bez zábran🙂 http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/S598...

katrinka8
28. máj 2013

No ja by som sa rozhodovala aj podla toho rostu, 2 polohy su podla mna malo. Klasicke postielky maju 3 polohy rostu. Predsa len ked mas babo, co uz sedi, musela by si uz mat ten matrac uplne dole, pre chrbticu nic moc. Spustanie bocnice nie je - aspon podla mna - az take dolezite, 20cm nie je tak vela, aby to rozhodovalo. Plus to, ze standardny matrac je 120x60 - tak su aj plachty site, neviem, ci by nebol problem s atypickym matracom - nielen zohnat taky matrac, ale potom aj plachtu nan plus ked bude vacsie babo, ze budes uz pouzivat aj perinu, moze byt problem, ze ju do malej postielky nenapraces.
My sme tiez postielku vyuzili do 2 rokov - cize dietko malo cca tych plus - minus 90 cm - potom uz isla do klasickej "dospelackej" postele 🙂
Este mi napadlo, ze pokial postielku neplanujes posuvat a vozit po izbach, tak aj tie kolieska su asi zbytocne. Ale tak tie su zase na oboch...

alabla
autor
28. máj 2013

@katrinka8 ja by som chcela prisunut postielku ku manzelskej posteli, preto je pre mna dolezite, aby sa dala bocnica dat uplne dole/prec...ale inak to s tymi plachtami je pravda - mat atypicky matrac asi nie je bohvieco ☹

anjelicek26
28. máj 2013

@alabla - pali je taliansky vyrobca... my mame od nich pali tiffany postielku, kvalitativne je uzasna, uz caka na noveho obyvatela 🙂

alabla
autor
28. máj 2013

@anjelicek26 aha, som sa sekla...teraz mi to doslo 🙂 tie postielky su uuuzasneee, vsak za tu cenu aby este neboli 😀

anjelicek26
28. máj 2013

@alabla - ja som ju objednala priamo z talianska, vysla ma lacnejsie o tristo evri... seriozne 🤐 A je dokonala ♥ Len sme na nu strasne dlho cakali, ja fakt neviem, co tam robia 😝

alabla
autor
28. máj 2013

@anjelicek26 a cez aku stranku si objednavala? ta postielka je velmi velmi pekna! mne sa pacila ta gigi e lele, alebo smart bosco...su take vesele 🙂

anjelicek26
28. máj 2013

@alabla - my mame velmi farebnu detsku izbu, tak nabytok som zhanala vyslovene neutralny, biely 🙂 Lebo by to uz bolo prilis vela 😀 Na talianskom yatego.it som ju nasla 🙂

mimisk
28. máj 2013

@alabla ak Vám mozem doporučiť poznam obidve postieľky a kvalitnejšia je laura, predali sme ich už niekoľko a možem napsať,že mamičky ich veľmi chvalia čo sa týka kvality výrobku

alabla
autor
28. máj 2013

@mimisk dakujem za info 🙂

milagros
7. máj 2017

@mimisk a z tych postielok scarlett je lepsia laura alebo jarda a preco?dakujem

mimisk
7. máj 2017

@milagros ak vam mozem doporucit tak laura, kvoli bocnici

lenivica
7. máj 2017

My mame tiež scarlett Laura a som maximálne spokojná, aj kvôli bocnici, viacerým poloham. Mame aj s kolieskami...

milagros
7. máj 2017

@mimisk @lenivica v com ma lepsiu bocnicu?

mimisk
7. máj 2017

@milagros da sa zasunut pod postielku, inak su uplne rovnake

milagros
7. máj 2017

@mimisk podla obrazku sa mi zdalo ze aj jarda sa zasuva pod postel ta bocnica....a z tych lacnejsich, ktorá sa dá pouzivat bez jednej bocnice a je kvalitna?dakujem

mimisk
7. máj 2017

myslela som takto, postielky sa daju vsetky pouzivat bez bocnice, lebo postielku drzi rost

mimisk
7. máj 2017

@milagros odkaz nad

milagros
9. máj 2017

@mimisk tak neviem ...toto je jarda a vyzera ze je to toiste ako laura ta bocnica

mimisk
9. máj 2017

@milagros ano mate pravdu prepacte, je to nove teraz , mnzel to zmenil a nepovedal mi o tom

mimisk
9. máj 2017

@milagros v podstate ide o rovnake postieky,len inak su vzorovo robené

mimisk
9. máj 2017

@milagros laura ma este v cene kolieska

elizita
9. máj 2017

@alabla 100x50 je rozmer o nicom.. a ano, je dolezite aby sa dala pridunutt k posteli bez bocnice, to 100% suhlasim.. aby sa aj potom vacsie dieta vedelo same odtial dostat..

alabla
autor
9. máj 2017

Ja som sa rozhodla po dlhyyych uvahach pre Lauru. Je dokonala, ale nas Kubko mal na to svoj nazor 😁 spi takmer od narodenia s nami v manzelskej...postielku predam, je takmer nepouzita...