Ahoj, prosím poradíte mi naozaj fľašu na pitie pre deti ktorá netečie? Mala som pre 4 r dcerku niekoľko krat ružovú avent so slamkou, propagujú ju ako netecucu, no flasa tečie. Navyše dcérka stále postupne rozhryznite tu silikonovu slamku. Samozrejme náhradná sa kúpiť nedá, treba kúpiť celu fľašu. Teraz mala dcérka plechovú fľašu Elodie. Od jari ju nosí do škôlky a dnes som si všimla, že v mieste tej dierky chyba také sivé gumené tesnenie. Neviem kde ho stratila, ako mohlo vypadnúť. Ma ju 5 mesiacov. Flasa za viac ako 20e a už je nepoužiteľná. Potom mame aj ipura insulated so slamkou, ta tiež tečie. Hladam niečo netecuca a so slamkou, keďže na cestovanie a aj do skoky konto príde praktickejšie. Ide ma rozdrapiť od hnevu. Také drahé fľaše a stoja za staru blazkovu. Dakujem za každú radu
@traktor Dakujem vám a princip je aký? Tiež na slamku? Alebo ako sa z nej pije?
@eternity24 https://fb.watch/lR7Svvonra/ je to naustok, ale fakt super a lahko sa to stlaca
@traktor Dakujem, vyzerá to fajn
Ja som konecne spokojna s flasou Kambukka, mam pre seba velku, v noci hodenu v posteli. Detom som kupila mensie, a takisto netecu. Su so slamkou.
@pondelok01 pozriem. Dakujem . Ani ta Elodie nebola zla, len nám z nej vyletelo neviem ako tesnenie a neviem ho nájsť…
@eternity24 podľa mňa taká neexistuje 😂 skúšala som ich už viac a všetky tiekli, ak nie hneď tak po čase začali pretekať
Pred 2 alebo 3 rokmi sa dalo v jednote kúpiť fľaška a desiatovy box, ta fľaša je do slamkou, ale ako jediná fľaša, ktorú sme doma mali netečie a ešte kedysi v tescu dávali k pribinackom fľašu ani ta netečie, skúsim pogooglit aká fľaša s boxom to boli
@eternity24 nejde pridať link, som na mobile. Do googlu som napísala fľaša a desiatovy box minnie Mouse a my sme teda nadmieru spokojný
B-box netečie absolútne
@lilizzachy áno, ja už tiež viac a hlavne tie drahé nad 20 Eur človek by čakal, že aspoň rok dva sa budú dať používať ale prd…
@eternity24 za mňa ARS UNA syn ju má už 4 roky a netecie, pár krát mu aj spadla, vydržala. Aj sa dobre čistí, žiadne slamky, naustky. Odporúčam!
@eternity24 za mna rozhodne tato od little dutch.. je skvela, netecie, pekny dizajn.. fakt odporúčam.. má ju moja 4 rocna vnucka, ci uz v skolke, na vylety, doma a fakt netecie 😉