Nepremokavý chránič matraca

siimmii
10. okt 2014

ahojte viete poradit nejaku dobru stranku kde kupim chranic madraca vodeodolny na klasicku velku postel za rozumnu cenu cca do 15€, alebo mate s nejakym skusenosti?dakujem

mimimoje
10. okt 2014

Ahoj, ja som kupovala v Jysk-u, ale nie je na celú posteľ, asi tak 1,5 x 1,5, je z jedne strany froté, z druhej také nepremokavé. Neviem, či nestál okolo 12 €, už si nepamätám, nám takýto postačil

miku1
10. okt 2014

@siimmii Ja som kupovala aj chránič aj nepremokavé plachty najčastejšie z Lidlu. Ibaže tam musíš vystihnúť kedy ich dostanú. Plachty som objednávala aj cez net, ale neviem teraz narýchlo z akej stránky. Našla som ich na nete, je viac obchodov, ktoré majú v ponuke aj plachty aj chrániče.

miku1
10. okt 2014

@siimmii Už som to našla. Ja som kupovala z tejto stránky http://oblieckypaplony.sk/plachty-nepremokave-p... . Tak skús pozrieť.

stanislavao
10. okt 2014

@siimmii chranice matraca kupite za dobru cenu v Lindli, byvaju v akcii.
alebo tu je emitex.
http://shop.babetkovo.sk/index.php/textil-kojen...

alebo aj tu na MK najdete
https://www.modrykonik.sk/shops/detske-postielk...

le4
10. okt 2014

Ikea 🙂 je aj priedusny, clovek sa neciti, ze je to igelit, mozno nie je az tak nepremokavy, ale ak pisu na stranke, je prijemny. Maju aj taky za 3,50 ale ten je nepridusny a nie je vhodny pre deti pod hlavicku. http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4015... maju aj na velku postel.

ellca123
10. okt 2014

v lekarni dostat jednorazovu nepremokavu podlozku na postel okolo 1 eura,raz nemali a dali my zn.TENA LADY pre zeny /co maju unik mocu/ to stoji len 60 centov ks
jednorazovka-pouzivali sme pri odvykani od plienok v noci
rozmery vam povedia v lekarni ,nie su na celu postel ale prekryju kryticku zonu,kde sa pocurava

kika831
10. okt 2014

Ja som objednala malemu z netu na emitex.sk/ som maximalne spokojna, ked treba daju sa preprat, existuju rozne velkosti,co je fajn

masinka
10. okt 2014

@miku1 prosim ta, tie nepremokave plachty z tej stranky co si uviedla su zospodu take pogumovane, alebo je tam len na krajoch prisity igelit ? My mame tie z Lidla co su zospodu pogumovane a su super, ale kupila som ich pred par rokmi a odvtedy som ich tam uz nevidela.

miku1
10. okt 2014

@masinka Sú pogumované, ja som kupovala froté plachty a som s nimi spokojná. Akurát, že mali v ponuke len biele. Tie z Lidla sú tiež super, ja som ich kupovala niekedy na jar. Oni ich majú, len to treba vystriehnuť. Odvtedy som ich videla asi 2x v ponuke.

masinka
10. okt 2014

@miku1 dik, asi ich objednam 😀 no my mame Lidl hned pri dome, chodim tam minimalne 2x tyzdenne a nejako ich neviem vystihnut. Ale zase ked je nieco dobre, tak u nas sa to vypreda hned v prvy den rano....

siimmii
autor
12. okt 2014

chcem take aby bolizdusne hlavne lebo davam gumeny obrus a nato plachtu no je cela spotena ,tak chcem nieco lepsie za rozumnu cenu

barca1205
24. jún 2015
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.

Chrániče matraca sú určite lepšie ako gumenné obrusy alebo igelity. Veď to musí byť strašne nehygienické a to nehovorím, ako sa na tom musí človek potiť. Chrániče majú nepriepustnú časť ale zároveň sa na nich nepotíte.

bzuco
24. jún 2015

ak by mal niekto záujem, mám na predaj podložku na veľkú posteľ, po rohoch sú gumičky na upevnenie, zo spodu pevný igelit, zvrchu akoby froté...super stav, takmer nepoužívaná, mali sme ju len ako poistku "keby niečo" - 10 eur

akreiv
23. okt 2015

Nepremokavé chrániče sa dajú kúpiť aj na stránke nepremokaveplachty.sk.
Sú priedušné a nešuchocú. Veľkosti majú rôzne, šijú ich.
Tu som našla aj zaujímavý link, kde je rozdelenie:
http://www.nepremokaveplachty.sk/ProductInfo.aspx

anastacia1103
26. sep 2017

baby, a nešuští to ? nešuchoce ? aby to nebol pocit alebo zvuk ako kebyže spinká na igelite....a ked sa preciká, da sa to oprať alebo sa to vyhodí ?

yanni
26. sep 2017

@anastacia1103 Kup z Ikei, tie nesustia. a nic sa nevyhadzuje. Je to ako normalna plachta. Povrch frote, spodok gumeny. Zarucene neprejde na matrac ani plna davka. Vyskusane pri 4 detoch.

anastacia1103
26. sep 2017

juj, len kde je Ikea a kde som ja :D ale vdaka aj tak 🙂)

meluela
26. sep 2017

@anastacia1103 nie, je je to polyuretan tak to vobec nesusti, je to super. normalne sa da oprat a to pogumovanie je len odspodu, z vrchu normalna plachta, ja na to davam este jednu nech to nemusim tak casto prat pokial sme bez nehody 🙂 tiez som kupovala tusim z tych nepremokavych plachiet, siju to v dubravke ale posielaju normalne postou

yanni
27. sep 2017

@anastacia1103 z Ikei sa da aj online objednat.

lucinka144
27. sep 2017

Aj my sme mali z Ikea... Presne koli tomu ze nesustia, niesu drevene ani necitit ze tam su a neprepustia. .. ja odporucam

yanni
27. sep 2017

@lucinka144 presne. A ked na nu das este jednu plachtu, tak ani nepoznat, ze tam je nieco "extra". vyhodou je, ze su relativne lacne, dobre sa peru, aj napriek "gume" rychlo schnu (ja ich hadzem do susicky) a este, maju takmer vsetky velkosti. nas najstarsi ma uz matrac 140x200 a aj jemu som dala (hehe pre istotu😨).

sadell
2. máj 2018

@lucinka144 @yanni prosim vas a ktore konkretne to su? Mohli by ste mi poslat link z ich eshopu? Lebo maju viac druhov.

sadell
3. máj 2018

@yanni dakujem 🙂😘👏

ice8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz