Neoprénové plavky verzus plienky

syrik
15. júl 2014

Ahojte, mám dvojročnú slečnu,ešte stále žiaľ, na plienkach. Chcem sa spýtať,čo do bazéna? Mám Dm plienky, samozrejme precikala. Ďakujem za radu

veroniqe1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ewelinna
15. júl 2014

Ja pouzivam pre malu plienkove plavky- ako plavocky, len zvnutra podsite a tesne okolo noziciek...ako pul- vrstva latkovych plienok...zvnutra je to pogumovane asi, nepretieklo to 🙂 zatial, mam 3ks a stale po okupani dam suche 😉 .

syrik
autor
15. júl 2014

@veroniqe1 Ona sa do bazéna boji ísť, odkedy sa smykla a spadla, tak stala pri bazéne a Dívala som sa na ňu - dokonca aj plavcik 😀 Ale pri deke, keď som ju prezliekla - detto. Nechápem to,lebo sa mi zdali až moc tesne - mám tie od 12 kg.

syrik
autor
15. júl 2014

@ewelinna Tie asi nebudú z Dm-ký,či? A neoprenove plavky kde zoženiem? Ďakujem Vam

nanku
15. júl 2014

Vsetky plavky precika je to normalne, ide len o to aby udrzali stolicu 😉 ale doporucujem neoprenove, hreju a mas ich na niekolkoooooo pouziti ... teda pokial s nich nevyrastie

ewelinna
16. júl 2014

@syrik ja som kúpila v second hande, do 1e všetky tri stáli...majú mamky aj tu na bazáriku- volá sa to plienkové plavky...super sú napr. zn. splash about, imsee vimsee, ale určite aj iné sú fajn...ušetríš tým aj kopu peniažkov oproti jednorázovým 😵

syrik
autor
16. júl 2014

@ewelinna Ďakujem pekne 🙂