Ahojte, aký máte názor na nepremokavé súpravy z lidla, oplatia sa a chcem sa spytat ci ste ich využili, Vdaka
Najlepšia vec, my mame a využite sú určite. Škôlka, dvor...výhoda je, že netreba zakaždým prať, utries špinu a ide sa ďalej 😀. Je to nepremokavé takze deti sú v suchu čo v chladnejším počasí tiež nie je na škodu.
Síce nemám z lidlu, ake u nás je to napr. povinná výbava do škôlky, keďže chodia von za každého počasia, čiže využitý je, a ja som tiež rada ak môžem ísť s ňou von a nemusím sa mlákam vyhýbať na kilometer
Aj ja odporucam, utries vlhkou handrickou a suprava je cista, ako nova a nemusis vobec prat. Plus tie co su podsite flisom su uzasne teplucke.
Mojim dceram vyhovovali viac tie, co maju nohavice na traky 😉
Ja mam z Hoffer a zatial nevyuzite. Uz to mam doma vyse pol roka. Este to nemala ani raz na sebe.kupovala som len kvoli skolke lebo sli na farmu a malo prsat a neprsalo 😂
ja som mala súpravu z tchiba a teraz mám z lidla a sú perfektné. Keď je daždivo alebo mokro, tak sa malý môže vonku vyhrať bez toho, aby bol mokrý a údržba oblečenia je tiež jednoduchá. Hodím do práčky a je.
Vies co podla mna sa oplatia. Ja osobne si tam kupujem dost vei a na kvalitu som zatial dopustit nedala. a co viem, vela mamiciek tam kupuje veci pre svoje deticky