Naparovač Philips Avent

pokahontas123
28. apr 2023

Ahojte, prosim vas tie co mate naparovac avent, chcem sa spytat ked date do toho napr jednu mrkvu kolko vody pridate?
a viete co znamena ked blika to svetielko naparovanie?
Dakujem za info 🙂

pukina
28. apr 2023

@pokahontas123 odporucam pozriet si taku knizku co k tomu pribaluju, vola sa navod na pouzitie. ;)

pokahontas123
autor
28. apr 2023

@pukina tak mudra som aj ja, ale nie je tam nic spomenute o jednej mrkvy a ked svetielko blika. tak nabuduce ked nemas co povedat sa nevyjadruj, dakujem.

petamich
28. apr 2023

ci das jednu mrkvu alebo pat mrkiev je uplne jedno 🙂 dava sa tam obsah vody podla typu suroviny, ktoru ides varit - napr. zelenina, ovocie, maso....

svetielko naparovanie mi nikdy neblikalo, ako ti blika, kedy blika, max 2v1 alebo 3v1?

pokahontas123
autor
28. apr 2023

@petamich dakujem za odpoved 🙂 uz som na to prisla na to svetielko, bolo to kvoli tej vode, nedala som tak dostatocne, lebo som myslela ze ked je aj menej mrkvy tak aj menej vody🙆‍♀️😀
akurat mi to pride teraz dost vodove. asi bude lepsie pripravovat viacej toho a davat do mrazaku.
len toto bude nasa premiera 🙂

petamich
28. apr 2023

@pokahontas123 ako vodove? myslis kvoli tej vode, co zostane po pareni a s tou to potom mixujes? lebo pred mixovanim ja som vodu vzdy zliala 🙂 ked som na zaciatku robila menej