Nákupy v Nowom Targu - základná výbavička

1236lenca
8. júl 2013

Ahojte. Prosím Vás, chcem sa opýtať, či nemáte náhodou niekto skúsenosti s nákupmi v Nowom Targu za posledné obdobie? Chystáme sa to obzrieť, ale aspoň nejaký prehľad aby som mala. Čakáme naše prvé bábo, takže potrebujeme toho ešte hodne 🙂. Oplatí sa ísť na trh alebo do nejakých obchodov? Majú dobrý výber, ceny?

Ďakujem 🙂

aja248
17. júl 2013

Ahoj 1236lenca, my sme boli pozrieť v Nowom Targu v obchode Baby boo. Je to najvačší obchod, chceli sme kočiar, postieľku, komodu - proste komplet výbavu pre malú. Nemajú tam vôbec kočiar Camarelo - ten som chcela kvôli veľkej vaničke, ale ponúkali mi iný ako 3-kombináciu, lenže za 500 € čo je strašne veľa. Postieľky aj oblečenie cenovo ako u nás, ked si to prehodíš. Tu u nás som kupila kočiar aj postielku, dali mi dokonca zľavu a som nadmieru spokojná. Len čo sme zbytočne merali cestu do Poľska. Neviem ako to je na trhoch, tam sme neboli, ale ked sa niečo pokazí, máš to aspoň kde reklamovať.

xevulax
17. júl 2013

My sme veru na trhoch pokupili. Termo fusak, super cena, tu tak nekupis, podlozka na prebalovanie s tvrdým spodkom, da sa dať na postielku, ďalej hniezdo do postielky, plachty, paploniky, zavinovacky, dupacky tó som kupovala pre staršiu, detské deky, dokonca kocik, ale tó mám od svagrinej, ale tá ho kupovala v Poľsku v Targu na trhu, spokojnost maximálna, volá sa VR connect, má ho aj známa, tiež je spokojná, trojkombinacia cca. 400 eur. Nemenila by som. Určite sa oplatí, jaj este sme kupovali aj vanicku, potom pri jablonke je obchod Biedronka hneď pri ceste, oplatia sa vlhcene utierky a aj plienky, rozmýšľam ako sa volá tá značka plienok, boli fajn, nikdy ich neprecikala. Postielku sme kúpili na SVK, dali nám dobrú cenu 75 eur tak sme nerozmýšľali. Určite tam niečo nakupis a určite lacnejšie. My cakame dvojicky a len čo som zistila že budú sve, tak sme pokupili už aj pre druhé dieťatko tam a neľutujem, ušetrila som. Inak majú tam lacnejšie aj materské nočné košele do porodky napríklad.....

allys
18. júl 2013

ahoj, tiez cakame prve babatko a tiez sme rozmyslali, ci ist do Targu, nakoniec sme tu kupili vecicky vsetky aj s kocikom tu. s manzelom sme sa nakoniec zhodli, ze z PL radsej nic nekupime. kocik z 4 mama.sk-Cam cortina 3 kombinacia s plnou vybavou do kocika+isofix 590€, postielka velka vyrezavana s mackom+9dielna luxus suprava+matrac pohanka-molitan-kokos+osuska s kurierom 160€, vecicky s kozmetikou cca 150€ a to su veci aj do porodnice, plienky a vacsie cisla vecí 🙂 v tescu maju teraz akciu na detske veci, chod sa pozriet. takze tak. este mi chyba par veci-teplomer(uz je na ceste), fusacik a pultik(svokor stolar :P ) a to je vsetko 🙂

veronikuskars
18. júl 2013

Ahoj, my sme v Nowom Targu kúpili kočík, Camarello Sevilla, aj s autosedačkou a dáždnikom 360 eur. Kúpili sme ho na trhu, ale záruka je riadne 2 roky a predávajúci chodí s tovarom často na slovensko. Okrem toho sme tam kúpili fusak, osušku a podobné maličkosti. Oplatilo sa. V obchode sa mi veľmi nepáčilo, boli sme v dvoch ale nič moc. Ja poľsko odporúčam. Veľa vecí, ktoré som kúpila cez eshop na Slovensku je tiež z poľska, takže nie je čo riešiť..

1236lenca
autor
18. júl 2013

Ďakujem Vám, v sobotu vyrazíme. Hlavne mi ide o výbavičku do postieľky, vaničku, nejaké oblečenie a všetky ostatné prkotinky. Dám vedieť ako sme obstáli 🙂

1236lenca
autor
20. júl 2013

Ahojte, takže dnes som absolvovala nákupy. Bola som na trhoch, ale aj v tom BabyCity hneď pri kruhovom objazde. V tom obchode som nekúpila nič, nikto tam o mňa ani len nezakopol a zdalo sa mi to drahé. Na trhoch to bolo lepšie. Dá sa s nimi dohodnúť na cene. Matrac pohánka-molitan-kokos nás vyšiel na 20 € čo je podľa mňa super cena, súpravička do postieľky stála 35 € - vankúšik a perina spolu s obliečkami, kapsár, hniezdo baldachýn a stojan na baldachýn. Takže som spokojná. Čo ma dosť zarazilo je, že nemali vaničky už aj s teplomerom a lehátkom na bábo. A stojany na vaničku sa mi zdajú prehnane drahé. Ale aj tak si myslím, že sa oplatí ísť a hlavne ak kupujete viac vecí...

bambulka222
5. aug 2013

Ahojte, my sme kupovali na trhu, matrac kokosovy bol po 20€, molitanovy predavali za 8...prenosnu postielku sme kupili za 37 a k tomu sme kupili v tom istom stanku vanicku aj s teplomerom za 6 €, dal nam zlavu, kedze sme kupovali viac veci...na trhu sme tiez kupili kocik-trojkombinaciu Verso za 270, dostali sme k nemu aj zarucak aj blocek od kupy...tiez predavali aj zavinovacky a plienky, dupaciek a malinkych veciek pre babatko mali podla mna menej a hlavne s cenami podobnymi ako u nas 🙂

eliska07
23. aug 2013

Viete mi niektorá prosím poradiť, či sa dá v Poľskom obchode Babyboo kúpiť fusak Lodger bunker? Alebo či náhodou nebýva aj na trhoch? Ďakujem emoticon