Nákupy pre bábätko v Poľsku

veaaa
17. okt 2016

Baby vyplatí sa tam ísť na nákup základnej výbavy?tie kt ste tam boli za posledný mesiac, v akej cene sa tam napr pohybuju:deka,fusak,ciapocky,zavinovacie kosielky?

irusa
17. okt 2016

Myslim, ze ceny od nasich velmi neutekaju

irusa
17. okt 2016

@veaaa fusak cca 30 e

eva1155
18. okt 2016

@veaaa boli sme tam v septembri - sklamanie...boli sme v targu aj na trhoch aj v tom obchode baby...ceny take ako u nas, minimum veci o par € len lacne, myslela som si ze aspon kvalita je super, no raz som oprala a nebola som spokojna vôbec...my sme tam nakupli povacsine len oblecko a nejake cumle, no za taky peniaz ako tu...napriklad sme kupili supravu paplon, vanku, hniezdo, baldachyn a presne za taku sumu, ako sa predavaju aj u nas....myslim si ze uz to nie je to co to bolo, keby viem, tak tam ani nejdem

alenkay7
18. okt 2016

@veaaa z polska nekupuj nic,ceny nie su nizsie aj na slovenskom trhu najdes v tych istych cenach. A uz len polsky trh by som nepidporovala, nas trh to viac potrebuje😊

veaaa
autor
18. okt 2016

@alenkay7 tak si radsej pozrem slov. eshopy,bola som tam pred cca 5r a vtedy sa to vyplatilo,myslim detske veci...

ajana1
18. okt 2016

@veaaa ak mas termin po januari pockaj na vypredaje a nakup co treba 🙂

veaaa
autor
18. okt 2016

@ajana1 aj ked nemam az vtedy,oplati sa pockat ;P

ajana1
18. okt 2016

@veaaa ver tomu. Ja som tak minuly rok kupovala mojmu skriatkovy zimne bundy zlavnene zo 40 Eur na 8 a 11 eur. Vzdy tak nakupujem na rok dopredu ze si radsej prichystam viac penazi ktore naraz miniem ale mam vystarane 🙂

katarina2203
31. okt 2016

Ahojte mamičky, zoženiem na trhu v Nowom Targu kočík Adamex Katrina? So značkou Tako tam problém nie je, ale neviete, či tam značku Adamex majú? Ďakujem pekne a pekný deň prajem 🙂