Kde je najlepší výber značkových kočiarov? V akom obchode? Chcem aby tam bol čo najväčší výber kočiarov, hlavne kvalitných.
Taktiež by som najradšej nakúpila všetko na 1 mieste. Kočiar, postieľku, základnú výbavu. Všetko.
Či už to bude na SR alebo v PL alebo v Maďarsku. Kde sa hlavne oplatí ísť, hlavne cenovo?
Ja chcem novy urcite. Dakujem
dobrý internetový obchod je nasim-detom.sk. Tam určite nájdeš takmer všetko a hlavne to nie je žiadna čína, ale kvalitné testované a bezpečné výrobky pre deti a ich mamičky...doporučujem
Ja som si vsetko zaobstala cez velmi dobry obchod www.babyland.sk. Maju kvalitne nemecke vyrobky ale aj ine, ceny su prijatelne kedze je to zaroven aj velkosklad. je tam z coho vyberat a vedia aj poradit. Maju aj kamemy obchod v Bratislave kde si mozte popozerat a rovno aj kupit pripadne objednat tovat. 🙂 Ja som velmi spokojna 🙂 odporucam
ja som bola nadmieru spokojná v : www.nasim-detom.sk. Majú tam skvelý výber od bábätka až po 5 ročné detičky. A je to naozaj kvalita za dobré ceny-žiadna Čína a nezávadný tovar. Ja som bola doteraz veľmi spoko
jná...)))doporučujem tento e-shop.
Ak chceš drahý značkový kočík, tak najlepšie ceny sú na bazoši, veľa mamičiek predáva úplne zachovalé, málo používané a za polovičnú cenu.