Nákup na bazar.sk - prišla som o peniaze

veroniccka
14. jún 2017

Zdravim zienky. Kupovala som z bazar.sk rastucu stolicku a dychaci pristroj pre babatko. Predom som zaplatila 100€ a po prebrati balika a
sme boli dohodnute ze doplatim zvysok. Platba sa uskutocnila dna 10.aprila 2017. Dodnes nemam ani balik ani peniaze. Pani mala inzeraty pod menom Diana Kolesarova. Je tu mamicka co dopadla podobne ako ja? Bazar.sk mi odpisal ze je podvodnicka ze ju uz zablokovali 😢 velmi mi to je luto a ak nas je viac spojme sa. Dakujem za kazde info

rakahaka
14. jún 2017

Stale nechapem ze sa najdu ludia co vedia zaplatit tak velku sumu vopred 🙁
Naviac zo stranok ako bazos a bazar kde je to bez recenzii...

zlte_kuriatko
14. jún 2017

Ani ja nechapem ☹ preco si kupovala prave odtial?ved tu je dost takeho tovaru co mamicky predavaju a mas recenzie hodnotenia kde si mozes urobit usudok a rozhodnut sa ci budes riskovat a posles tolko penazi ci nie..

vydrnik
14. jún 2017

ja som raz nieco vyberala na Bazosi,Pani ponukala 40kg balik,oblecenia pre deti,nechcela peniaze vopred,ze az po prevzati balika,len tak som skusila napisat,par razy so mnou komunikovala,a mala balik odoslat a dodnes nic,uz tam na Bazosi nieje,Nikdy by som neplatila vopred,a uz nie vetsiu sumu,radeji nakupujem tu na MK A ESTE ANI RAZ NEBOL PROBLEM,a to som aj veci predala aj darovala

diablikovci
14. jún 2017

A keď na bazári.sk vedia že je podvodnícka nemajú viacej ľudí aby bola dostatočná suma aby sa podala na ňu hromadná žaloba? Sak okolo 300-350€ už sa môže podať žaloba či je vyššia suma? V tých presných sumach sa nevyznám.

matazirafa
14. jún 2017

Podla c. uctu kam si peniaze poslala by sa mala dat baba vystopovat, urcite jej to nenechaj prejsť, chod do nej a snáď sa uvedomí a peniaze vráti. A ak tak mas aspoň ponaučenie do budúcna, že nemáš dôverovať neznámej osobe a posielať takú veľkú sumu. Osobne za viac ako 10€ cez bazos a pod. nenakupujem, na tie väčšie sumy si radšej dohodni osobný odber.

maria1678
15. jún 2017

@zlte_kuriatko ani recenzie a hodnotenia ti absolutne nič nezaručia, záruku máš len pri kúpe tovaru cez klasický interntový obchod alebo kamennú predajnu. ja som kupovala nový tovar tu "overenej, mnohonásobne odporúčanej, milej a ústretovej" predávajúcej a nemám ani tovar ani peniaze a nie som jediná.
@veroniccka oznám ju na polícii

veroniccka
autor
15. jún 2017

Baby peniaze dnes konecne prisli. Vdaka Bohu

diablikovci
15. jún 2017

@veroniccka super moja !!!!! Tak budeš mat aspoň pre bábätko. Ak by si čosi potrebovala tak ja mám tiež čosi na predaj🙂 😉