ahojte,chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s nákupom cez www.101topánočiek,kvalita topánok,spoľahlivosť stránky.
ja som tiež pozerala tuto stránku a tam kde je ten certifikát je napísané made in china,takže sú to topánky vyrobené v číne možno sú o niečo kvalitnejšie, ale ja čínu nemusím, a tiež si myslím, že obuv je lepšie si vyskúšať, a keby si ich potrebovala reklamovať, máš zase náklady na poštovné
Ja som istého času kupovala topánky pre malú cez net, keď mi bolo jedno, či jej sadnú teraz alebo o dva mesiace, ale momentálne by som si trúfla kúpiť cez net len u Baťu.
Kubanka, okamžité platenie za tovar cez internet je úplne bežná praktika, ktorá funguje všade vo svete...cez net kupujem prekticky všetko o vždy platím vopred.
Kubanka: Ja tiež predavam nejake vecičky cez net, a požadujem platbu vopred. Dobierka pri neprevzatí je drahý špás. Pri neprebratí adresátom, odosielateľ po doručení späť zaplatí druhykrát poštovné. A mňa veru vo vrecku 3,3 € nesvrbí.
Ako píše Bihan, je to bežná vec...... 😎 😉
mam skusenosť je nemenova na stranka na ktorej ked chcete kupovať nieč cez internet musite najskor zaplatiť až potom vam pošlu balik to je podla mna blbosť a jasny ofajč no a kvalita toje ozaj od nahody podla toho na akeho predavajuceho natrafiš cez 101 topanočiek nakupuje moja znama ona je spokojna ,ale vravim ,zavisi to od korektnosti predavajuceho