Najsilnejšia odsávačka

jancofka
29. júl 2015

Ahojte, prosim vás o pomoc ohľadom odsavaciek mlieka. Mne sa to strašne zle odsava, zda sa mi že odsavacky majú príliš maly podtlak v porovnaní s dietatom. Jednoducho odsavam a nič nejde, ale to mlieko mam lebo maly prospieva, ma min8pocikanych plienok denne. Len neviem to mlieko z prsnikov dostať, odsavanie mi trvá min pol hod aby som niečo odsala a to mam nedelu mini electrik, mala som aj mam manuálnu a tommee tippee. Viete mi porodiť nejakú co ma fakt extra silný podtlak? Ďakujem. Jana

zuzik307
29. júl 2015

@jancofka najsilnejsia odsavacka je dieta 🙂 a preco odsavas? zbytocne si mozes sposobit nadprodukciu mliecka...mne napr. tiez neslo nikdy odsat /ked som skusala/, malej to islo super 🙂

ivus1986
29. júl 2015

Ahoj ja mám odsávačku značky medela je veľmi dobrá. Predtým som tiež mala manuálnu Tommee Tippee S tiež som mala problém čokoľvek odsat 😒

jancofka
autor
30. júl 2015

ja mam prave aj medelu, ale uz som ju asi vypuzivala s 1.synom, zda sa mi ze ten motor uz tak netaha. neodsavam, ale chcem si odsat do zasoby, ked potrebujem nachvilku od maleho, mam aj 2.syna, ktoremu by som mliecko mohla davat.

vroni
30. júl 2015

Elektricka Medela Harmony je bomba. Ale len pozicat cez poistovnu, lebo aj jej cena je "bombova"

vroni
30. júl 2015

debil som, medela symphony som mala na mysli..

dannaniella
30. júl 2015

@vroni ako sa to dá požičať cez poisťovňu?

vroni
30. júl 2015

@dannaniella, neviem ako, nemam slovensku poistovnu 😉 Ale neterka ma parmesacne skvrna a ma presne tuto doma pozicanu cez Doveru.... Tuto nam rozdavali recepty na odsavacku rovno v porodnici (na pozicanie, nie ze by rozdavali priamo odsavacky)

jancofka
autor
31. júl 2015

Super baby, dakujem