Chcem sa spýtať na tipy na obchody pre bábätká v okolí BA, TT. Plánujem ísť pokupovať veci (do pôrodnice, základná výbavička) Nechcem nakupovať cez internet, iba kamenné predajňe. Určite máte svojich favoritov kde nakupujete. Nechcem nič prehnane drahé ale ani zas úplne nekvalitné. Nejaký typ na obchod kde predávajú pekné, lacné a dobré vecičky a je tam široká škála sortimentu.
@nikushka2108 ja som malej pokupila aj nejake veci v F&F a H&M mala bude rychlo rast tak je zbytocne jej kupovat nejake zn veci.
@nikushka2108 ak chceš čisto detské predajne tak v BA máš-pre deti, babymarket,brendon,babyland....myslim ze ich je viac,ale tieto ma napadli hneď. Ich ponuku a ceny si vieš pozrieť na ich web strankach. A potom obchody ako ti uz vyššie baby radili..bábätko prvé mesiace rychlo rastie, stačí ti pár kúskov ma prestriedanie.😉
ja rada nakupujem H&M, Next a Lindex. Lindex je asi najdrahší, ale majú tam celkom kvalitné veci. V H&M majú základné kúsky za dobré peniaze a keď kúpiš tri kusy, tak jedno máš zadarmo.