Najlepšia prebaľovacia podložka na komodu

17. jan 2021

Ahojte žienky, akurát zariaďujeme izbu pre naše malé. Máme kúpenú komodu, ktorá má hĺbku 50cm, kde mám všetko potrebné a manžel mi urobí ešte taký nadstavec, ktorý sa pripevní o komodu a do toho ešte pôjde prebalovacia podložka. Len akurát pozerám, že je makká a tvrdá, ktorú máte vy? A prečo? A ešte sa zvlášť kupuje daký poťah na tú podložku? Tiež by ma zaujímal rozmer aký máte vy, aby sme ju využili dlhšie. Viem, že veľa maminiek to nevyužíva, no mňa zaujímajú názory tých, ktoré to využívajú 🙂

andreatytler
17. jan 2021

My mame nafukovaciu z IKEA a potah na tom... velmi sme spokojni. AK je komoda len 50 cm hlboka, treba nejake zabrany aby sa dieta neprevalilo na zem alebo tu podlozku na komodu priputat. Ta podlozka ma vyvysene steny ale nie je to nejak super pevne a kludne moze zo sebou prevalit aj podlozku. My to mame v jedalensko stole, v strede, takze aj keby sa prevalil, tak stale je tam kus stola.

hailey1
17. jan 2021

Daj si do netu presny rozmer pultu a najdes...ja mam 70x48 a pod to som si kupila protismykovu podlozku, ktora sa dava pod koberce 🙂