Ahojte, poraďte mi prosím naozaj ze najspolahlivejsi teplomer pre 3r dieta. Do teraz som mu merala teplotu digitálnym v konečníku, uz by asi bolo načase to zmeniť, myslím ze už by rozumel aj tomu, dat teplomer pod pazuchu. Citala som ze tie laserové na celo, a kadejaké tie termo nálepky sú chybne, a o ničom. Co používate vy? A sú teplomer do ucha spoľahlivé? Ďakujem
Klasický ortutovy pod pazuchu.
usny teplomer je skvely. Odmeria za 3 sekundy a na rozdiel od celoveho nemeni teplotu. Pouziva ho aj nasa pediatricka. Idealne sa s nim meria v noci ked ma dieta vysoke horucky. Bez toho aby si ho zobudila, odmerias, zasvieti a cau. Nemusis budit mrnciare a revajuce dieta.
Tym istym digitalnym vies odmerat teplotu aj pod pazuchou.
@oceanahory tieto su velmi nepresne.
@stanulienkat ja mam zatial dobru skusenost
https://m.alza.sk/EN/braun-thermoscan-7-irt6525...
Je drahší ale meria presne, nočný režim je tichý aj s podsvietením,vies nastavit vek dietata, pozri si recenzie
Mam 3deti a asi 10-15 druhov teplomerov. Najlepsia je bud rektalna rychlobezka , fakt dlho som v konecniku merala, lebo je to presne a rychle, alebo ortutovy pod pazuchu. Ostatne su MIMO, aj ten, co ukazala oceanahory.
Ahoj, máme už len klasický teplomer pod pazuchu (kedysi ortuťový, dnes plnený galiom). Je spoľahlivý, len nemeria do pár sekúnd ale do pár minút.
@oceanahory tento mame a na 90% meria úplne mimo, aj o stupeň hore dole /vacsinou hore/ oproti ortutovemu
@evcagabi bezkontaktne su somarina podla mna...
Tento uskovy poznam uz roky rokuce, este ked som sa starala o deti v UK, tam ani iny teplomer snad nemali.
Kupila som ho automaticky aj domov, lebo merat v konecniku bol boj, s tym ze davas cipky a este aj trapis meranim teploty. Ale pre pokoj v dusi som par krat odmerala, aj aj a meria s odchylkou max 0,2 stupna len treba vediet dobre vlozit do uska. Moj muz s nim merat nevie, ale nepomeral by ani v konecniku. V zalohe mam doma aj obycajny, ak by som nebola doma.
A tiez si v noci davat pozor, ze ak dieta spalo na jednom usku, tak merat z uska, ktore bolo volne.
Pouzivala som asi od 6 mesiacov. Ale da sa aj skor.
Najlepsie je v noci - vlozim do uska pomeram, spim dalej, mala kolkokrat ani nevedela, ze som jej merala.
My mame tento microlife a sme velmi spokojni.