Náhradné vložky do topánok Superfit

pele
19. jan 2014

Pre tych, co kupuju casto topanky Superfit. Chcela som sa opytat, ci nahodou neviete, ci sa nedaju kupit zvlast vlozky do tychto topanok, tzn. ich vlastne Superfit nahradne vlozky.
Vsimla som si, ze vlozka je vyberatelna, tak ma napadlo, ci sa nedaju kupovat aj nove.
Ak ano, poradite kde?
Nemusi byt len na SK.
Vdaka.

dager
18. jún 2020

@pele prosím vás, viem ze je to dávno, ale tak vyguglila som vašu otázku a aj ochotne odpovede. Momentálne riešim to isté, podarilo sa vám vtedy niečo zistiť?

pele
autor
19. jún 2020

@dager bohuzial nic som nezistila. Asi neexistuju. Ak sme mali nejake ine topanky, tak som vybrala vlozku z tych. Zrejme existuju nejake ine detske vlozky, poobzerala by som sa v obchode, ja som sa k tomu nejak nedostala.

dager
19. jún 2020

@pele ďakujem vám pekne za odpoveď 🙂 tiež zvažujem nejaké univerzálne z obchodu, ale možno ani nebude treba ved ide o zatvorené topánky na leto, v prípade zimy alebo dažďa. Tých párkrát vydrží aj v zdedenych, som sa rozhodla :D lebo tiež si neviem predstaviť kedy a kde to asi zháňam,zastrihavam a tak podobne..

halci
19. jún 2020

@dager Dobry den, ja som teraz tiez riesila, kde kupim nejake kvalitne kozene vlozky do Superfitov a kupila som tieto: https://www.topankyhavo.sk/tovar/9283/stielka-n..., a odporucam ich, nakolko su aj ortopedicke.

dager
19. jún 2020

@halci jej, ďakujem pekne za tip!

halci
19. jún 2020

@dager niet za co, len odporucam vam kupit ich asi viac, ja som kupila len jedny (na skusku) a dcera tym ze chodi do piesku tak uz su spinave a vyzeraju opat ako stare superfit vlozky :(( neviem ci sa daju cistit namokro, kedze su kozene

dager
19. jún 2020

@halci ja zasa riešim že tie kožené sú len veľké, potrebujem 22 a v tej veľkosti zasa nemajú ortopedické. Nevadí, poskumam a pohľadám. Ale povedzte, ta co ste mi na ňu poslali link sedela do superfitov, alebo bolo treba ju zastihnúť?

halci
20. jún 2020

@dager ja som tiez kupila vacsie, pretoze nemali konkretnu velkost, takze som tiez zastrihla. nebol problem.