Prosím vas, velkost 74 nosili vase deticky v ktorych mesiacoch?Je velky rozdiel medzi 74 a 80 velkostou oblecenia?
je to na pol roka 74 a 80 je na 3/4 roka. zalezi od toho ,ake velke je dieta. rozdiel je cca 2cm v dlzke.
nie tak celkom , nie je 74ka ako 74ka, taku Lidlovu 74ku nosime doteraz a to ma 21mesiacov, aj overal na lyzovanie ma 74ku sice taky LTT ale da sa, vacsinu veci ma 80-86. ma 84cm,11kg
Co znacka, to iny rozdiel, napriklad body 68 a 74 je minimalny na dlzku a ked si este vezmes pocuranu plienku, tak je niekedy aj LTT, ale rukavy byvaju velmi dlhe. Ja davam malemu 68 a 74 uz teraz, na dlzku ok, len rukavy vyhnem a to budeme mat 5 mes. a mame 62 cm.
To je velmi subjektivne, moja mala ma 10 mesiacov a nosi 80tku, ale teda ona je dost velka. A osobne si myslim, ze su aj nejake rozdiely v znackach, lebo napr. v pohode oblecie mikinu 74ku z benettonu ale zo zary uz vobec.
malá ma 9 mesiacov a nosíme 74, no niektoré veci aj 80, takže by som povedala skôr 9-12
Ja sa vždy orientujem podľa tejto stránky. 🙂
http://www.inzerosvet.sk/rodina/?q=44
Syn nosil 74, ked mal rok aj cosi.
Dcera bude nosit asi okolo Vianoc, ked bude mat 9 mesiacov, ak bude rast podobne dalej ako doteraz ...
Dcera ma 8 mesiacov a nosi teraz veci, ktore nosil syn, ked mal rok!!!
Moje deti nosili kazdu velkost zhruba 3 mesiace. Takze preto ratam s tym, ze dcere budem menit 68, co nosi teraz, za 74 niekedy pred Vianocami. Jednotlive kusky mozno budem vyradovat uz skor.
A ano, kazda firma sije inak.
C&A skor male. H&M velke, niekedy az o jednu velkost vacsie ako C&A. Lindex je tiez skor vacsi, aj Benetton a Tesco. Tesco ma ale skor siroke strihy. Name It je tiez skor vacsie. Takze sa stava, ze uz vyradujem jednu velkost veci z C&A, ale este len vytahujem a davam do obehu TU ISTU VELKOST, ale z H&M. Ja si to uz ani neukladam podla velkosti na stitku, ale si tie veci poukladam jednu na druhu a porovnavam dlzku a potom si to tak potriedene odkladam.
cca 9-12 ale zalezi ake je dieta moja 6 mesacna uz nosi 74 a 2rocna teraz zacala nosit o cislo vacsie 😉
myslim, ze toto sa neda presne urcit, moj maly mal 74 este v 21 mesiacoch a niektoru 74 oblecie este aj teraz 😀 su deticky, ktore sa narodia s vahou cez 3 kila, niektore pod 3 kila, kazde dieta.inak prospieva a tsktiez nie je vaha ako vaha, tak ako aj dospelak kazde dieta ma inu postavicku.
oficialne 74 by mala byt na 6-9 mesiacov...a co sa tyka rozdielov, zo je velmi velmi individualne, podla strihu, znacky... 80 je tak na rok !
Podla mna to je uplne subjektivne, jednak rozne znacky (firmy) maju naozaj rozne ponimanie velkosti (comu nerozumiem celkom, ved ked ma nieco pouzivat dietatko s vyskou 74 cm, tak by to tak malo byt vsade, ale "budiz") - a jednak kazde dietatko je ine - napr. dcerka prechadzala v cca roku na velkost 80 -plus minus, zase zaviselo od toho kde bolo oblecenie kupene. Dcerka nie je mala, myslim, ze ma celkom priemernu vysku. Ked som vsak davala kamaratke vetrovku, ktoru ona nosila v zime, ked mala rok a pol - cize ju nosila od cca novembra do marca, tak jej dcerka ju nosila ako rocna a uz koncom zimy jej bola mala a nezapla ju...
Teraz dcerka nosi cca priemerne 104 velkost, ale napr. elastaky Lupilu ma 98/104 a su jej este trochu dlhe, ale pyzamko slovenskej firmy Antony ma velkost 98 a je jej tiez velke, pricom natelnik tej istej firmy s tou istou velkostou je jej maly, musi mat uz tu 104. Ine pyzamko, ktore dostala, ma velkost 110 a je jej tak akurat. Cize zavisi od toho, kde nakupujes 🙂
Môj synček bude mať 7 mesiacov a už nosí aj 86 😁😁😁😁😁
rozdiel 6 cm 😉 tak na 6-9mes by som povedala