Ahojte 🙂 dostali sme od babičiek antialergický set do postieľky a výplň do zavinovačky, ale neviem či to treba pre istotu oprať alebo nie. Mama aj svokra si myslia, že netreba, veď dám na to opraté návliečky, ale nechcem nič riskovať. Veď tak ako periem všetko oblečenie, návliečky, plienky... mali by sa aj tie paplóny, či?
ja som prala všetko - okrem tychto zaležitostí 🙂
ani ja som to neprala... 🙂
no ja som to nikdy neprala....ale ked sa hlbsie zamyslim....kolko ruk to chytalo,nez s toho bol finalny vyrobok,mozno mal niekto aj chripku pri siti,baleni..kolko ludi v obchode to chytalo...😀
jedna znama sije sedacky a povedala,ze v obchode tie sedacky ako fajne krasne vyzeraju,ale keby vedeli,ze krajcirky popri vyrobe aj pri nich jedia,latka sa im vala po zemi,v obchode na to ludia sadaju.... 😝 😅 😅 😅
Mne osobne tie nove vyplne smrdeli, tak som ich oprala... Aj novy velky paplon pre syna mi smrdel, tak som oprala aj ten. No a obliecky samozrejme. Daj na svoj nos 😉 Ked ti je ten pach neprijemny, oper. Inak staci vyvetrat.
ja som vyplne neprala
ja som prala uplne všetko ... od A po Z ... neviem možno netreba ale aspon pre môj dobrý pocit že krpatu dám do čistučkého voňavého :P 🙂
ja som prala, kvoli tej chemii z vyrobne, co sa este vyparuje.
prala som aj to
Vypln do zavinovacky som prala, paplon tusim tiez a vankus nepouzivame, tak ten je v zasuvke, ale tiez opraty.
ja som ich neprala, ale odniesla oprať do čistiarne🙂 Antialergické prikrývky, perinky, podhlavníky a pod. sa čistia parou nie klasicky v práčke. Okrem toho praním v práčke sa lámu tie vlákna a materiál tak stráca na kvalite🙂🙂🙂
Ja som to oprala vsetko... je to pratelne a roboty to nie je vobec vela... mantinel, navliecky a plachty som aj zehlila... 🙂
Paplon a vankus som nezehlila, samozrejme. 😀
Veru,su aj zavinovacky, ktore sa daju aj vyzliect a oprat.
to som neprala, iba navliecky, az ked mi to maly ogrcal, vtedy som prala a maly mal reflux takze dlho v neopratom nebol 😀